Светът се възхити на гледката през 2015 г., когато по

...
Светът се възхити на гледката през 2015 г., когато по
Коментари Харесай

Шпионският трилър Мъжът от U.N.C.L.E. с Хенри Кавил с продължение

Светът се възхити на гледката през 2015 година, когато по кината излезе филмът на Хенри Кавил " Мъжът от U.N.C.L.E. ". Тъй като сега Кавил е изправен пред отвод и овакантяване от доста студия, има опция за продължение, което може да заинтересува света.

Говорейки за франчайза на Хенри Кавил, който трябваше да бъде, " Мъжът от U.N.C.L.E " е възхваляван от хората по целия свят. С Гай Ричи, който седи на режисьорския стол, това в действителност би се оказало отлично решение, в случай че в действителност се работи по продължение на Мисията: Невъзможна ".

Франчайзът на Хенри Кавил, който може да донесе милиарди

Със сюжет, чието деяние се развива през 60-те години на предишния век и включва натоварен екшън, както и присъщата за Гай Ричи комедия, " Мъжът от U.N.C.L.E " се трансформира в един от най-обсъжданите филми през 2015 година След като артистът от " Човек от стомана " беше отхвърлен като Супермен и си потегли като Гералт от Ривия от " Вещиците " на Netflix, Хенри Кавил има значителен капацитет за присъединяване в продължения на хитови филми, в които е взел участие преди този момент.

Във видеоклип в YouTube, в който се преглежда кариерата на Кавил, се появява полемиката за " Мъжът от U.N.C.L.E. ".
 width=
    " Мъжът от U.N.C.L.E. е франчайзът на Хенри Кавил, който трябваше да бъде ", стартира видеото. " Филмът на Гай Ричи в действителност е предистория на класическия едноименен ефирен сериал ".

Видеото продължава за това по какъв начин продължението може да се случи незабавно след края на първия филм.

    " Има една доктрина за сюжета, която допуска, че филмът ще се развива през 1964 година в Истанбул, тъй като първата част приключи с сътрудниците в Истанбул "

Във видеото се приказва още за това по какъв начин Лайънъл Уиграм, сценаристът на истинския филм, към този момент е почнал работа по сюжета. Твърди се също, че забележителният режисьор Гай Ричи още веднъж ще се причисли като режисьор на лентата.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР