Светът се чудеше на катарските собственици на френския гранд Пари

...
Светът се чудеше на катарските собственици на френския гранд Пари
Коментари Харесай

Ефектът Неймар направи ПСЖ страшилище в Европа


Светът се чудеше на катарските притежатели на френския гранд Пари Сен Жермен, които през лятото взривиха трансферния пазар с привличането на бразилския футболист на Барселона Неймар.

Сумата от 222 милиона евро беше нечувана до този миг, само че след превъзмогването на тази психическа граница внезапно цените на всички футболисти внезапно се повишиха. Парижани мечтаят да завоюват Шампионската лига и свързват този идеал точно с Неймар, който от своя страната пък желае " Златната топка ".

В хода си до момента в Шампионската лига инвестицията наподобява оправдана. ПСЖ завоюва първите си четири мача, означи 17 гола и не позволи нито един.

Логично триумфалното показване беше оценено и от букмейкърите, които дефинираха Пари Сен Жермен за любимец за продобиване на трофея. Ако им се доверите, то в този момент е моментът да заложите при коефициент 4,7.

Фаворитът преди старта на конкуренцията и миналогодишен победител Реал Мадрид е втори с 5,3 против 4,5 първоначално. Трети е Манчестър Сити с 6,5, който демонстрира впечатляващ футбол през този сезон.

Най-доброто класиране на ПСЖ в Шампионската лига през новия век е четвъртфинал, само че през този сезон то може да бъде най-малко надминато.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР