Светът надали ще разбере истината за смъртта на Навални, смятат

...
Светът надали ще разбере истината за смъртта на Навални, смятат
Коментари Харесай

Светът надали ще разбере истината за смъртта на Навални, смята рускатата опозиция

Светът едва ли ще разбере истината за гибелта на Навални, считат представители на съветската съпротива. Подобно изгнание в колония оттатък полярния кръг е имало за цел следите да могат да бъдат заметени елементарно.

" Какво обръщение изпрати Кремъл към опозицията? Смятам, че става въпрос за отплата. Ние би трябвало да се борим. Илюзиите, които мнозина имат, че с цветя и балончета по безнасилствен метод може да променим нещо би трябвало да се откажем от тях. Властта схваща единствено езика на силата. Това схваща Кремъл и това би трябвало да му бъде демонстрирано ", сподели водачът на военното крило на съветската съпротива Иля Пономарьов.

" Дори да разберем какво тъкмо се е случило с Алексей това няма да е скоро. Да може да остане една несигурност погубен ли е бил, самичък ли е умрял или има още нещо. Това е обичаната тактичност на Кремъл. Това надали ще повлияе съществено на изборите. Нямам илюзии Путин ще получи толкоз проценти, колокото изиска да му измислят. Путин няма опция ", съобщи основният редактор на " Медиазона " Сергей Смирнов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР