Светът на нокти: Обявиха кога ще започне втората война на

...
Светът на нокти: Обявиха кога ще започне втората война на
Коментари Харесай

Светът на нокти: Обявиха кога ще започне втората война на Русия срещу Украйна


Светът на нокти: Обявиха по кое време ще стартира втората война на Русия против Украйна. Руснаците унищожиха в Очаков стратегическия щаб на ВСУ. Диктаторът на Кремъл Владимир Путин готви втора украинска война за 2027 година, написа УНИАН.
Това изказване направи някогашният консултант
на канцеларията на президента на Украйна Олексий Арестович, отбелязвайки, че Руската федерация би се радвала да загуби актуалната война в Украйна.
„ Те водят полемика по какъв начин тъкмо ще я изгубят,
като задържат част от територията или като я прежалят. По принцип даже вторият вид ги устройва… Руснаците са подготвени да сложат завършек на войната. Готови са и за това. Няма да има дълга война. Ще им би трябвало пробив, мирна пауза за унищожаване на глобите и превъоръжаване “, съобщи той.

Според Арестович те стартират да построяват военна машина, която би трябвало да може да взема решение такива задания на политическото управление:
„ Надеждата им е да го построят някъде до 26 година.
Не имам вяра в това. 27-28 е по-вероятно. Четвъртата година от новия мандат на Путин, можете да започнете втората украинска война. Те го оповестиха … Дали дали ще се получи е огромен въпрос. Но това, което се готви, е належащо, неизбежно е. “

Както УНИАН писа, на 21 април президентът на Украйна Володимир Зеленски, след постоянно съвещание на Щаба на Върховния главнокомандващ, сподели, че украинските военни знаят за
всички проекти на врага в идния интервал.
Също на 21 април стана известно, че американските танкове Abrams ще дойдат в Германия през идващите няколко седмици, а ученията на украинския боен личен състав ще стартират през май.

В резултат на офанзивите против Очаков беше премахнат щабът на въоръжените сили на Украйна, който отговаряше за десанта на Кинбурнската коса, пишат международни организации.
По време на ударите, нанесени по Очаков,
беше премахнат щабът на украинското военно командване, който отговаряше за подготовката на интервенцията, обвързвана с десанта на Кинбурнската коса и на Кинбурнския полуостров като цяло. Наред с щаба (а последният беше проведен по подобен метод, че да не притегля ненужно внимание), лодките, употребявани от въоръжените сили на Украйна за интервенции по Днепър, левобережната част на Херсонска област и за образуване на офанзива против Кинбурнската коса
също бяха унищожени и развалени.
Атентатите против Очаков, осъществени в нощта на 20 април, се оказаха едни от най-големите напоследък. Това може да значи, че съветската страна е била наясно с проектите на украинската войска.



Към днешна дата Очаков се смята за едно от най-вероятните места за офанзива на украинския десант, само че постоянните офанзиви против уреди на украинската войска пречат на осъществяването на украинските проекти за образуване на контранастъпление.
По време на нощна офанзива на съветските нашественици
два дрона „ Шахед “ удариха петролни депа в разнообразни райони на Украйна, бяха изгубени хиляди тонове гориво, написа УНИАН.

Това заяви на страницата си във Facebook шефът на консултантската група А-95 Сергей Куюн. „ От четирите шахеди, които не свалихме тази нощ, два несъмнено удариха петролни депа в разнообразни райони. Човек може единствено да си показа, в случай че всичките дванадесет бяха летели “, написа той.
Експертът означи, че съгласно очевидци новият вид „ Шахеди “
е станал по-мощен. „ Индустрията за доставка на нефтопродукти остава под прицела на врага. Това не постоянно се оповестява, само че всеки месец има удари и загуби на хиляди тонове гориво “, сподели Куюн.

На собствен ред създателят на групата „ Прайм “ Дмитрий Леушкин в коментар под бележката на Куюн означи, че на фона на непрекъснатите офанзиви на нашествениците против нефтените депа самодейността на държавното управление за основаване на запаси от гориво на
територията на Украйна наподобява неуместна.
„ Именно по този мотив нашите ръководещи излязоха с концепцията да задължат бизнеса да основава ресурси от ГСМ, и то на територията на Украйна. Вероятно, с цел да има повече цели и да е по-лесно да се целиш… Не виждам друго пояснение за въвеждането и популяризирането на тази нелепост до края на войната “, написа той във Facebook.

В нощта против петък, 21 април, съветските нашественици използваха до 12 ударни
безпилотни самолета Shahed-136/131 против Украйна.
Военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна оповестиха, че противовъздушната защита е унищожила осем дрона, които руснаците са изстреляли от региона на Брянск.

През февруари кабинетът на министрите на Украйна утвърди законопроект за минималните запаси от петрол и петролни артикули. Беше обявено, че ще бъде основана диверсифицирана система за предпазване на горива за противопоставяне на рецесията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР