Светът на мебелите - единственото специализирано изложение в страната, събиращо

...
Светът на мебелите - единственото специализирано изложение в страната, събиращо
Коментари Харесай

Светът на мебелите представя най-актуалните и качествени продукти за обзавеждане от 24 до 28 април в Интер Експо Център

Светът на мебелите - единственото профилирано ревю в страната, събиращо на едно място голямо многообразие от интелигентни и съвременни решения за дома, офиса и фамилния хотел, ще се организира в Интер Експо Център от 24 до 28 април.

Освен платформа за артикули за актуалното всекидневие, съчетаващи качество, функционалност и жанр, събитието е самобитен конгрес за срещи и генериране на нови хрумвания в региона на интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. За сполучливите контакти и развиването на ревюто спомага както мащабът и многообразието, по този начин и фактът, че 90 % от компаниите, предлагащи своите мебелни произведения, аксесоари и интериорен текстил, са български. Изложението се провежда от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна индустрия (БКДМП).

В рамките на пет дни Светът на мебелите ще показа на посетителите необятна гама от артикули, допринасящи за комфорта, характера и по-добрата организация на пространствата. Модерните технологии и жанр разрешават разнообразни комбинации, съчетаване на детайли и структури, съобразени с самостоятелния усет и потребностите на потребителя.

В изложбените зали на Интер Експо Център всеки ще има опция да откри най-подходящата мебел за своя уют и успокоение, както и нови хрумвания и ентусиазъм за облагородяване на населяваната среда. Светът на мебелите предлага корпусна и тапицирана мебел, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис обзавеждане, култивиран мебели, аксесоари, текстил, осветителни тела и други.
Паралелно с богатата гама от оферти за интериора, събитието ще обезпечи на посетителите съпътстваща стратегия и разнообразни акценти.



Българската група за дизайн ЧЕРГА ще показа най-новите си планове, паралелно до демонстрации на опциите за 3D планиране и сканиране, както и полемика, озаглавена Designer Talks. Дебат на тематика дизайн ще провеждат още от Браншовата камара на дървообработващата и мебелна индустрия със съдействието на списание Идеален дом.

На публична гала ще бъдат наградени спечелилите в състезанието Къща на годината, а по традиция ще се организира и съревнованието за Българска мебел на годината, в което родни производители показват креативност, деятелност и жанр. Експертно жури от одобрени дизайнери и архитекти ще дава отговор за оценяването на номинираните артикули, а своето мнение за победител във вота на публиката ще може да даде и всеки клиент. Гласувалите ще вземат участие в чоп за пет ваучера на стойност 500 лева В съпътстващата стратегия ще бъде проведена и „ Надпревара за познания ", която има за цел да бъдат обменяни познания сред възпитаници и студенти посредством на практика способи на образование. Ще бъде проведен и предстоящият конкурс за детска рисунка - „ Моят дом фантазия ", а Лесотехническият университет ще провежда акция за разпределяне на декоративни растения.

За облекчение на притежателите и представителите на мебелни магазини и студия Интер Експо Център и БКДМП още веднъж организирaт Hosted buyers program, с което се дава опция за основаване на нови контакти и осъществяване на B2B срещи. Програмата е обвързвана с покриването на разноски за самолетни билети и настаняване и е ориентирана към задграничните гости.

В дните от 24 до 28 април ще се организира и профилираното ревю Техномебел, представящо артикули от дървообработващата и мебелна индустрия, както и многофункционални уреди за вграждане от ново потомство. Участие в Светът на мебелите и Техномебел взимат над 180 компании от Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния, Португалия, Сърбия, Турция и Украйна. Събитията се разполагат на 14 500 кв. м изложбена повърхност и посрещат повече от 11 000 гости.

Повече информация за Светът на мебелите ще откриете ТУК.
Подробности за Техномебел се намират ТУК.
Новини за показаните артикули се разгласяват ТУК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР