Светът на киното ни помага да разберем по-добре другите и

...
Светът на киното ни помага да разберем по-добре другите и
Коментари Харесай

Това е филмът, който най-добре описва всяка зодия

Светът на киното ни оказва помощ да разберем по-добре другите и самите себе си. Ето кой филм дава отговор на нашия зодиакален знак съгласно астролозите:
Овен - " Гладиатор "
Гневни, смели, безразсъдни и самоуверени - ето тези черти съвършено ви разказват, въпреки от време на време да сте си самодостатъчни и много егоистични. Да не забравим да споменем, че желанието ви да сте на сцена и стремежът към драматизъм, притегля цялото допустимо внимание към вас.

Телец - " От Париж с обич "
Макар във кино лентата да не става дума за обич, заглавието несъмнено ви разказва. Вие се стремите да извършите живота на хората край вас с обич и вяра. Все едно сте основани на най-романтичното място на света и сте изпратени да подслаждате живота на останалите. Никой не е по-добър от вас, когато би трябвало да извършите някой различен да се усеща специфичен, без значение дали по сантиментален, другарски или чисто човешки метод.

Близнаци - " Сиянието "
Винаги сияещи, постоянно ярки! Вие притегляте внимание, където и да отидете. Разпознаваеми, цветни, елементарно забележими, в никакъв случай не може да се отървете от обожатели и почитатели. Може би тъкмо в този момент някъде на някой доста му липсвате!

Рак - " Красив разум "
Един от най-чувствителните знаци на зодиака, това е Ракът. Склонни сте да се жертвате за останалите, без да изневерявате на личните си правила и позиции. Не всеки може да разбере дълбочината на мозъка ви, тъй като не всеки е по този начин виновен като вас. Ето това ви прави красиви!

Лъв - " Кръстникът "
Вие знаете вярната посока. Вие сте водач, който хората постоянно следват и гледат с почит. Мнението на останалите не може да ви повлияе. С лекост печелите почитание, което заслужавате. Никога не оставате незабелязани.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР