Свен-Горан Ериксон беше разплакан от публиката на Анфийлд, когато сбъдна

...
Свен-Горан Ериксон беше разплакан от публиката на Анфийлд, когато сбъдна
Коментари Харесай

Свен-Горан Ериксон се разплака, когато лудият по Ливърпул баща успя да види предсмъртното желание на сина си изпълнено

Свен-Горан Ериксон беше насълзен от публиката на Анфийлд, когато сбъдна дългогодишната си фантазия да ръководи Ливърпул.

76-годишният състезател наблюдаваше по какъв начин Червените идват откъм гърба, с цел да победят Аякс с 4-2 в мача LFC Foundation Legends пред аудитория от съвсем 60 000.

The някогашният управител на Англия разкри през януари, че му остава „ най-хубавата година живот “ след терминална диагноза рак на панкреаса. Ливърпул предложения някогашния селекционер на Англия от Швеция, с цел да приключи упоритостта си, като поеме управлението на тима на Легендите и страстта беше ясна, когато той излезе на топъл банкет на Анфийлд.

Фенът на Червените от детството сподели: „ Малко плаках. Това ще бъде голям спомен в живота. Да седна на пейката на Ливърпул беше моята фантазия през целия ми живот и в този момент се случи. Благодаря на Ливърпул, че ми предоставиха опцията.

„ Да видя всички тези положителни играчи, те към този момент не са на 20, само че към момента могат да играят, връщането от загуба с 2-0 беше ужасно и е страхотн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР