Сватбата на Волен и Деница Сидерови определено ще се запише

...
Сватбата на Волен и Деница Сидерови определено ще се запише
Коментари Харесай

Волен и Деница с подаръци за над 50 бона

Сватбата на Волен и Деница Сидерови несъмнено ще се запише като ВИП събитието на годината. Лидерът на Атака съумя да събере на едно място целия политически хайлайф и на една маса да седнат непримирими политически съперници като Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия и Магдалена Ташева, която беше острият език на Сидеров в пленарната зала години наред.

Всички смесени усеща обаче бяха оставени на назад във времето, защото положителната сила и пожелания бяха за новото семейство. Волен и Деница подписаха първо църковен брак, а по-късно - цивилен.

Сватбата стартира в църквата Св. св. Кирил и Методий - святото място, където са кръстили сина си - дребния Волен-младши. След обилната църковна гала, която можеха да следят с изключение на гостите, а и елементарните жители, всички отидоха в ресторанта, написа ПИК. Там към този момент Сидеров и обичаната му се подписаха и пред страната и по този начин публично станаха семейство.

Дойде ред и на поздравите, които младоженците взеха решение да съчетаят със събирането на подаръците. По тяхно предпочитание гостите трябваше да дадат пари, които семейство Сидерови да подари на храма, в който са се венчали.

Като се има поради какви посетители участваха на сватбата, несъмнено можем да кажем, че Волен и Деница ще могат да създадат в случай че не повсеместен, то най-малко непълен, само че много добър ремонт на цялата черква, което е в действителност похвално.

Не един и двама посетители обаче се регистрираха и с други блага, и то все лъскави. Бившият министър на културата Вежди Рашидов, който е другар със Сидеров повече от 35 години, го подари със своя картина, която надали коства по-малко от 10 хиляди лв.. Творбите на Рашидов са ценени по целия свят, по тази причина не са по джоба на всеки.

Друг непосредствен другар на патриота жених пък показа, че го е дарил със 100-годишна икона, която да закриля цялото му семейство.

Един от най-оригиналните дарове обаче беше този на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация не изневери на стила си и подари на своя другар и политически сътрудник военна каска, която Волен на драго сърце си постави.

Това, което направи усещане, е, че като за един същински познавач на изкуството, гостите се бяха постарали да подаряват най-вече икони и картини с висока стойност на Волен Сидеров. По груба сметка единствено подаръците са на стойност над 50 бона, само че пък за младоженците са скъпи, защото са им подарени с доста обич на този специфичен за тях ден.

Още фотоси можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР