Сватбата е един много специален и много емоционален ден както

...
Сватбата е един много специален и много емоционален ден както
Коментари Харесай

Сватбени традиции, които може вече да не спазваме

Сватбата е един доста специфичен и доста прочувствен ден както за вас, по този начин и за колегата ви. Но сега, в който започнете да подготвяте сватбата, ще усетите мощно напрежение и напън от страна на всички другари и родственици. Това е нещо неизбежно, тъй че се заредете с самообладание. И макар че всеки ще има какво да каже и ще получите хиляди препоръки, най-важното е да извършите сватбата си по собствен усет, без да се влияете от непознатото мнение. В тази връзка, има сватбени обичаи, които всички по-възрастни хора настояват, че би трябвало да се съблюдават, само че в случай че на вас не ви харесват, просто не ги спазвайте. Ето някои образци:

1. Речите

Ако някой желае да каже нещо, дано го направи. Никой няма да го спре. Но в случай че има някой ваш непосредствен, който не си пада по обществените изказвания, не го притискайте. Речите са ужасно нещо, само че не трябва никой да го прави, без да има такова предпочитание.

2. Моминско празненство и шаферки

Нормално е да желаете обичаните ви девойки да бъдат до вас във вашия специфичен ден и да ви оказват помощ, само че няма нищо неприятно да желаете да вземем за пример и брат ви да е там, без значение, че не е момиче. Трябва да бъдете заобиколени от околните си, без значение от какъв пол са те.

4. Взимането на булката

Всъщност, вие не сте ничия благосъстоятелност, тъй че цялата тази работа с краденето на булката е малко странна и не е нужна. Решете сами по какъв начин желаете да се случат нещата, а и също дали някой да ви придружи до олтара и кой да бъде той.

5. Обетите

Ако имате предпочитание можете да напишете собствен личен обет, само че в случай че не ви идва от вътре, по-добре не го правете.

6. Хвърлянето на конфети

Всъщност няма огромна логичност в този обред или традиция, тъй че в случай че не е по вашия усет просто я пропуснете.

7. Хвърлянето на букета

Ще платите доста за тези цветя. Ако желаете да ги запазите за спомен, не е належащо да хвърляте букета си.

8. Първият танц

Първият танц като мъж и жена е сантиментален миг, само че някои хора се престарават- вървят на уроци по танци с месеци, сортират песни и репетират хиляди пъти. Не е нужно да влагате толкоз доста старания.

9. Прекарването на предната нощ разграничени
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР