Свързването със себе си е най-важното нещо, което трябва да

...
Свързването със себе си е най-важното нещо, което трябва да
Коментари Харесай

8 начина да се свържете със себе си и да привлечете изобилие

Свързването със себе си е най-важното нещо, което би трябвало да извършите, до момента в който се движите през живота си. Колкото по-свързани сте със себе си и задачата си, толкоз повече стойност сте в положение да създадете в света. Връзката със себе си също ви разрешава да се свържете на по-дълбоко равнище с другитр хора, изключително с най-близките до вас и тези, които работят с вас.

 

Като цяло свързването със себе си ви разрешава да живеете по-изобилен живот.Ето 8 съвета по какъв начин да го постигните:

 

1.Водете си дневник

Воденето на дневник е лечебен развой, който ви разрешава да организирате и разбирате мислите си по по-ясен метод. Записвайки мислите в главата си и записвайки какво се случва във вашия вътрешен свят, ви разрешава да обработвате и организирате тези мисли.

 

Практикувайте интензивно слушане

Слушането на другите без да се намесвате и прекъсвате ви разрешава да се свържете на по-дълбоко равнище. Като се откажете от спирането, даването на противоположна връзка или намесата, това ви разрешава просто да практикувате надълбоко слушане и да чувате какво имат да кажат, вместо да се фокусирате върху личните си мисли или отговори. Колкото по-автентично се свързваме с хората към нас, толкоз повече сме в сходство с нашето усещане за себе си.

Опитвайте нови неща

Докато опитваме нови неща, това отваря мозъците ни за нови хрумвания и нови прекарвания, което ни оказва помощ да разберем какво в действителност харесваме и какво не харесваме. Колкото повече изследваме и откриваме какво вършим и какво не харесваме, толкоз повече можем да се доближим до същинските си ползи. Тези прекарвания също ни разрешават да се свържем с други хора, с които споделяме идентични цели и ползи.

Освободете се от упованията

Освобождавайки всевъзможни упования за реализиране на някакъв резултат, той ни доближава до действителността и осъществяването на нашата цел. Често се фиксираме в упованията и когато те не бъдат оправдани, това води до отчаяние. Но като подхождаме към нашите взаимоотношения с другите и със себе си без каквито и да било упования, това ни разрешава да бъдем достоверни и да виждаме действителността такава, каквато е, а не такава, каквато желаеме да бъде.

 

Практикувайте медитация

Чрез практикуването на медитация можем да култивираме способността си да слушаме мислите си и да ги следим без наказание. Медитацията ви оказва помощ да потърсите вътре в себе си своята вътрешна истина и да откриете какво желаете повече и какво може да не работи за вас, като по този метод откриете същинската си цел. Също по този начин ви оказва помощ да разсъждавате къде се намирате в този момент и да практикувате дишане.

Благодарете

Изразяването на признателност към другите ви оказва помощ да се концентрирайте върху позитивните аспекти на живота си и да живеете живот в удовлетворение. Освен това ви разрешава да осъзнаете хората, които са оказали въздействие в живота ви, и да им кажете благодаря, да дадете благословия и да ги почетете. Практикувайки признателност, ние внасяме повече обилие в живота си, което ни разрешава да се усещаме по-свързани с най-висшата си цел.

Имайте процедура за психологично здраве

Грижата за себе си и намирането на време да инвестирате във вашето психологично здраве и благоденствие е едно от най-важните неща, които можете да извършите, с цел да се свържете със себе си. Някои способи, по които можете да подобрите практиката си за психологично здраве, са като отидете на терапия, бъдете част от групова лечебна сесия, бъдете част от Дзен кръг, говорите с някой, на който смятате, че можете да се доверите и който основава безвредно пространство с вас. Има толкоз доста способи да подобрите психологичното си здраве, тъй че би трябвало да опитате това, което работи най-добре за вас.

 

Поддържайте тялото си във форма

Свързването с тялото ви всеки ден усъвършенства освен физическото ви здраве, само че и психическото ви благоденствие. Това, ви разрешава да предотвратите изтощението от тичането по умствените бягащи пътеки на живота. Някои способи, по които можете да подобрите практиката си за физическо здраве, са посредством фитнес, йога, пилатес или тичане.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР