Свързан ли е нацисткия Проект Камбана със случая

...
Свързан ли е нацисткия  Проект Камбана  със случая
Коментари Харесай

Свързан ли е нацисткия ” Проект Камбана ” със случая в Кексбърг, Пенсилвания

Свързан ли е нацисткия ” Проект Камбана ” със случая в Кексбърг, ПенсилванияДоказано е, че нацистите са били очаровани от окултните и извънземните технологии. Фактът, че тези технологии са толкоз напреднали, кара доста откриватели да се замислят дали биха могли да имат достъп до тях.Разбира се, има доста строго секретни нацистки стратегии и планове, които са надалеч по-напредничави за времето си.Възможна ли е връзка сред един от най-тайните нацистки планове и тайнствената злополука с НЛО в Съединените щати две десетилетия по-късно? Според следствията на злополуката с НЛО в Кексбърг публично е нищо друго, с изключение на рухването на метеор макар многото очевидци.Докладите по случая бяха одобрявани,като загуба на време, до излизането на книга за скришен нацистки план през 2000 година
от 2020 07 26 103754 1 - Свързан ли е нацисткия " Проект Камбана " със случая в Кексбърг, Пенсилвания Въз основа на изтекли нацистки документи от Втората международна война,можем да свържем плана Die Glocke и случая в Кексбърг. Die Glocke – или „ Нацисткия план камбана “ – се оказва един от най-амбициозните планове на Третия райх.
Проект “Камбана ”Проект КАМБАНА -Тайното оръжие на Хитлер (ВИДЕО)
Преди да прочетете за нацисткия “проект камбана ”, първо ще разгледаме събитията в една зимна вечер в Пенсилвания.Кексбърг, Пенсилвания, 9 декември 1965гДекемврийското нощно небе осветява дребното градче Кексбърг, Пенсилвания. Изведнъж небето е огряно от пищяща топка светлина. Обектът наподобява се движел зигзагообразно към Земята, а не като астероид. Когато се удря в земята, тътенът разсънва целият град.Няколко минути след привидната злополука поданици и доброволческата пожарна тайфа в Кексбърг били на мястото. Странен предмет наподобяващ на голям жълъд с размерите на дребна кола седял на дребна полянка в гората. Около основата му имало знаци, напомнящи древноегипетски писмени знаци.
Soldiers Approaching Kecksburg UFO 1 - Свързан ли е нацисткия " Проект Камбана " със случая в Кексбърг, Пенсилвания Докато жителите се събрали, на сцената внезапно се появило военно наличие. Взели надзор, разделяли хората и ги уверявали, че „ нищо не са виждали! “ “Най- добре забравете за този случай ”.Малко след затварянето на региона имало публично известие, че вследствие на претърсването не е намерено нищо.Местният вестник, който заяви, че обект е паднал в гората, отдръпнал историята си на идващия ден. Някои хора обаче продължавали да приказват за видяното, в това число че военните натоварили „ обект във формата на жълъд “ в армейски камион-влекач и са го откарали някъде.Трагичната история на Джон МърфиНезависимо от изказванията на формалните лица, че това не е било нищо друго, с изключение на рухването на метеор, шефът на локалната новинарска радиостанция WHJB Radio,Джон Мърфи снимал видео с обекта, което съгласно изказванието му било неотложно конфискувано от управляващите.Мърфи подготвил радио шоу след съществено изследване, наречено „ Обекта в гората “, което той възнамерявал да излъчи. Преди излъчването на шоуто обаче двама мъже,искали да поговорят с него. По-късно колежката му Линда Фоска си спомня, че мъжете били с тъмни костюми и настоя да беседва с Мърфи уединено. Когато си тръгнали, взели със себе си множеството негови проучвателен бележки, фотографии и аудио записи. Шоуто му се излъчило, само че било мощно редактирано и в съкратена версия.Мърфи умира години по-късно, през февруари 1969 година Докато е на отмора със фамилията си в Калифорния, той е блъснат от черен Олдсмобил. Най-загадъчното е,че индивидът зад кормилото на колата, която убива Мърфи изчезва безследно,след като е бил спретнат от управляващите.Името му по този начин и остава незнайно.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР