Свършиха билетите за десетото юбилейно издание на Webit Festival Europe.

...
Свършиха билетите за десетото юбилейно издание на Webit Festival Europe.
Коментари Харесай

Билетите за Webit вече са напълно разпродадени

Свършиха билетите за десетото юбилейно издание на Webit Festival Europe . Повече от 420 изявени лектори от целия свят ще разясняват най-горещите тематики, свързани с бъдещето на събитието, отличено като най-влиятелния конгрес за нововъведения и предприемачество в Европа през 2018-та. Над 75% от участниците в Webit са представители на висшия мениджмънт на фирмите. NOVA и Нетинфо са медийни сътрудници на събитието.

Организаторът и ръководител на Webit Foundation Пламен Русев разкрива, че през последните дни целият екип зад плана работи по довършването на мини Webit града, който строят в София. Той ще приюти над 7000 участници от 110 страни. За всеки един от участниците се строят самостоятелни места, където ще се организират високопоставени срещи. Организаторите разкриват, че даже се построява огромен шадраван и езеро със златни рибки.

„ Целта ни не беше да сме толкоз огромни! През последните 10 години непрестанният ни фокус бе да подсигурим качество на наличието и високо равнище на участниците. Това прави всяко издание на Webit толкоз друго “, споделя Пламен Русев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР