Свалянето на руски ракети и безпилотни самолети от територията на

...
Свалянето на руски ракети и безпилотни самолети от територията на
Коментари Харесай

САЩ: Свалянето на руски дронове, от територията на НАТО, може да ни въвлече във война

„ Свалянето на съветски ракети и безпилотни самолети от територията на НАТО над Украйна би въвлякло Съединени американски щати в пълномащабна война с Москва “, съобщи заместител прессекретарят на Пентагона Сабрина Сингх, заяви „ Киев Индипендънт “, представена от БГНЕС.

Сингх сподели, че Западът не може да помогне на Украйна да смъква съветски ракети, по този начин както оказва помощ на Израел да отблъсква ирански офанзиви, тъй като това са „ два доста разнообразни пейзажа и бойни полета “.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че прилежащите на Украйна страни от НАТО също биха могли да оказват помощ за свалянето на съветски въздушни цели над Украйна, само че сътрудниците „ към момента не са подготвени “ за това.

„ Това, което работи в небето на Близкия изток и оказва помощ на защитата на Израел, може да работи също толкоз добре и в небето на нашата част от Европа - в Украйна - помагайки за спасяването на човешки животи. За това има съответни механически решения и изцяло ефикасни тактики “, сподели Зеленски.

Според Сингх Украйна сполучливо употребява противовъздушна защита и други благоприятни условия, с цел да продължи да си връща територията, а Вашингтон е наясно какви други благоприятни условия може да са нужни.

„ Президентът пое ангажимент, че Съединени американски щати няма да слагат американски ботуши на земята в Украйна, само че ние поддържаме Украйна в напъните ѝ да си върне суверенната територия “, сподели тя.

Запитана дали свалянето на съветски въздушни цели от Полша или Румъния би означавало слагане на ботуши на земята, Сингх сподели: „ това би било замесване във война по друг метод “.

„ И сега считаме, че Украйна е в положение сполучливо да се отбрани от съветските удари по градовете си, по популацията си, по инфраструктурата си. И ние ще продължим да се грижим за това, те да имат поддръжката, от която се нуждаят, с цел да го създадат “, добави представителят на Пентагона.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР