Свалянето на килограми е процес, който може да бъде изключително

...
Свалянето на килограми е процес, който може да бъде изключително
Коментари Харесай

20 съвета, които ще ви помогнат за сваляне на килограми

Свалянето на килограми е развой, който може да бъде извънредно потребен за здравето и положителното самочувствие.

Може да помогне да се реализира здравословен и уравновесен метод на живот, като усъвършенства равнището на силата, усъвършенства имунната система и повишава самочувствието.

Особено в случай че сте с наднормено тегло, отслабването има доста изгоди за здравето. Освен това правенето на дребни, елементарни промени в това какво и какъв брой ядете и пиете в действителност може да ви помогне да загубите килограми.

Ето 20 съвета, които ще ви оказват помощ да отслабнете.

1. Хранете се постоянно

Ограничете количеството на солта, захарта и мазнините, които приемате. Свалянето на килограми изисква дисциплинираност и провокации, само че в случай че се придържате към верните стъпки и вършиме верните промени във вашия метод на живот, можете да се реализира намаляване и да поддържате здравословно тегло. ( 1 ) ( 2 ) ( 3 )

За да постигнете събаряне на килограми, би трябвало да вършиме дребни, елементарни промени в това какво и какъв брой ядете и пиете. Редовното хранене и ограничение на количеството на солта, захарта и мазнините в диетата ви ще ви оказват помощ да отслабнете и да поддържате здравословно тегло.

2. Избягвайте алкохола

Пиенето на алкохол може да усили желанието за богати, мазни храни, които хората, които желаят да отслабнат, нормално се пробват да избегнат. Алкохолът също покачва апетита на множеството хора.  ( 4 )

Пиенето на алкохол може да насърчи приемането на храна, а това предизвиква наддаването на тегло. Ето за какво би трябвало да практикувате регулярно физическо упражнение и да избягвате алкохола.  ( 5 )

3. Не пропускайте закуската

Не пропускайте закуската и се наслаждавайте на задоволително сън. Това ще ви помогне да постигнете здравословно тегло и да свалите килограми. 

4. Хапвайте повече плодове и зеленчуци

Плодовете и зеленчуците са с ниско наличие на калории и мазнини и с високо наличие на фибри – 3 съществени съставки за сполучлива загуба на тегло. Те също по този начин съдържат доста витамини и минерали. ( 6 )

5. Започнете да пиете повече вода

Водата оказва помощ да се почисти организма и да се поддържа здравословно тегло. Пиенето на задоволително вода денем може да помогне да се реализира загуба на тегло и да се поддържа здравословно тегло. Трябва да пиете задоволително вода всеки ден, с цел да поддържате здравословно тегло и да свалите килограми. ( 7 )

6. Избягвайте прекомерно доста мазнини

Трябва да избягвате прекомерно доста мазнини и да практикувате регулярно физическо упражнение. Това ще ви помогне да свалите килограми и да поддържате здравословно тегло. За да постигнете триумф в свалянето на килограми, би трябвало да се придържате към верните стъпки и да вършиме верните промени във вашия метод на живот.

7. Ограничете потреблението на храни с високо наличие на захар

Трябва да ограничите потреблението на храни с високо наличие на захар, като сладкиши, бисквити и вафли. Тези храни са цялостни с калории и мазнини и могат да провокират наднормено тегло. За да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми, би трябвало да ограничите потреблението на тези храни.

В две краткосрочни изследвания, при които енергийният банкет не е стеснен, заместването на захарозата с изкуствени подсладители, изследвани най-вече в напитките, води до по-нисък енергиен банкет и по-ниско телесно тегло. ( 8 )

8. Станете по-активни

Трябва да станете по-активни и да практикувате регулярно физическо упражнение. Активният метод на живот може да ви помогне да постигнете загуба на тегло и да отслабнете. Трябва да практикувате регулярно физическо упражнение и да избягвате алкохола. Това ще ви помогне да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми.

9. Четете етикетите на храните

За да постигнете загуба на тегло, би трябвало да четете етикетите на храните, които купувате. Това ще ви помогне да се избегне консумирането на храни с високо наличие на калории и мазнини. Трябва да избегнете потреблението на храни с високо наличие на захар, като сладкиши, бисквити и пици.

10. Ограничете потреблението на сол

Трябва да ограничите потреблението на сол, тъй като тя може да провокира наднормено тегло. Трябва да избягвате консумирането на прекомерно доста сол и да практикувате регулярно физическо упражнение. Това ще ви помогне да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми. ( 9 )

Ограничаването на солта в храната е от значително значение за справяне със задържането на течности при пациенти с хронично бъбречно заболяване. ( 10 )

Въпреки това съществуват няколко скорошни обсервационни изследвания, които оповестяват, че високият банкет на сол е обвързван със затлъстяване. В изследването бяха включени общо 85 души със затлъстяване. На всички участници се сервираше храна три пъти дневно и беше обезпечена или диета с ниско наличие на сол, или контролна диета със същите калории. Резултатът демонстрира, че измененията в масата на телесните мазнини, площта на висцералните мазнини и масата на скелетната мускулатура не се разграничава сред двете групи. ( 11 )

11. Яжте храни с високо наличие на фибри

Трябва да ядете храни с високо наличие на фибри, като зеленчуци, бобове, ориз и пшеница. Тези храни са цялостни с потребни субстанции, които могат да ви оказват помощ да свалите килограми. Трябва да приемате задоволително фибри във вашата диета за намаляване с цел да свалите килограми.

Приемът на диетични фибри, без значение от приема на макронутриенти и калории, предизвиква загубата на тегло при възрастни с наднормено тегло или затлъстяване. ( 12 )

12. Използвайте по-малка паница

Трябва да употребявате по-малка паница, с цел да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми. Ако ядете от по-малка паница, ще приемете по-малко калории и мазнини. Трябва да ограничите потреблението на мазнини и да практикувате регулярно физическо упражнение. Това ще ви помогне да постигнете загуба на тегло.

13. Планирайте храненията си

Опитайте се да планирате закуската, обяда, вечерята и леките закуски за седмицата, като се уверите, че се придържате към допустимите калории. Това ще ви помогне да практикувате здравословно хранене и да постигнете мечтаното намаляване..

14. Поставяйте си съответни цели в дълготраен проект

За да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми, би трябвало да поставите си съответни цели в дълготраен проект. Трябва да приемате верните храни и да практикувате регулярно физическо упражнение.

15. Отбелязвайте резултатите си

Трябва да отбелязвате резултатите си, с цел да наблюдавате напредъка си по време на загуба на тегло и събаряне на килограми. Трябва да мерите вашето тегло и да отбелязвате вашите триумфи. Това ще ви помогне да се мотивирате и да постигнете загуба на килограми.

16. Бъдете търпеливи

Загубата на тегло и свалянето на килограми не е елементарно. Трябва да бъдете търпеливи и да практикувате регулярно физическо упражнение и да ядете вярно. Трябва да приемате верните храни и да планирате храненията си. За всичко е нужно самообладание.

17. Експериментирайте в кухнята

Здравословното не е безвкусно и еднакво. Трябва да експериментирате в кухнята и да пробвате нови предписания. Трябва да приемате верните храни и да практикувате регулярно физическо упражнение.

18. Правете нещата поради себе си, а не поради хората

Най-важното е да вършиме нещата поради себе си, а не поради хората. Трябва да се мотивирате и да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми. Трябва да се насочите към достигането на дълготрайните цели и да практикувате регулярно физическо упражнение. Това ще ви помогне да постигнете задачите си.

19. Сприятелете се с тежестите и силовите тренировки

За да свалите килограми, би трябвало да се сприятелете с тежестите и силовите тренировки. Това ще ви помогне да изградите мускулна маса и да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми. Тренирайте огромни мускулни групи (гръб, гърди, крака) и не губете време с дребни мускулни групи, като бицепс и трицепс. Адаптирайте упражненията по този начин, че да се чувствате добре.

Освен това с цел да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми, би трябвало да намерите спорта, който ще ви доставя наслаждение. Трябва да практикувате регулярно физическо упражнение и да ядете вярно. Трябва да приемате верните храни и да планирате храненията си.

20. Калориен баланс

За да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми, би трябвало да поддържате верен калориен баланс. Трябва да приемате задоволително калории с цел да поддържате здравословното си тегло. 

Дефицити от 500–750 калории дневно са употребявани за намаляване и се предлагат от доста общества и насоки за битка със затлъстяването. ( 13 ) ( 14 )

Защо затлъстяването е нездравословно?

Затлъстяването е нездравословно, тъй като може да докара до съществени здравни проблеми, като високо кръвно налягане, сърдечни болести, диабет и други.

Затлъстяването може да провокира проблеми с дишането и да понижи качеството на живота. Затова е значимо да се придържате към вярната диета и регулярно физическо упражнение, с цел да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми.

Сваляне на килограми към талията – за какво е мъчно?

Сваляне на килограми към талията може да бъде мъчно, тъй като мазнините в тази област са най-трудни за размразяване. За да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми към талията, би трябвало да се придържате към вярната диета и да практикувате регулярно физическо упражнение. Трябва да приемате задоволително вода и да ограничите потреблението на мазнини и сол.

Заключение

За да постигнете загуба на тегло и да свалите килограми, би трябвало да следвате регулярна диета и да практикувате регулярно физическо упражнение. Трябва да избягвате консумирането на прекомерно доста сол и да приемате задоволително фибри.

Трябва да ядете от по-малка паница и да планирате храненията си. Ако следвате тези препоръки, ще постигнете загуба на тегло и ще свалите килограми.

Източник: spiritell.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР