Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма никакво намерение

...
Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма никакво намерение
Коментари Харесай

Валя Ахчиева се гласи за шеф на БНТ

Свалената от ефира на Българска национална телевизия Валя Ахчиева няма никакво желание да се съобщи без пердах, научи HotArena.

Ветеранката на националната телевизия, която сега е в неплатен отпуск след абсурда с предаването й „ Открито” обаче не мечтае да се връща на екран, а е решила да постави завършек на търчането по институции. Журналистката ще се цели нависоко – непосредствено в шефското място на националната телевизия, писа „ Уикенд”.

Ахчиева има намерение се яви на състезанието за общоприет шеф на медията следващата година, когато изтича договорът на настоящия началник Коко Каменаров.

Затова и към този момент си прокарва пътечка – подготвяла си нужния набор от документи, почнала е да трескаво да написа нова идея и най-важното – впрегнала е всичките си връзки, с цел да откри подобаващ настойник. В коридорите на Българска национална телевизия се шушука, че Ахчиева към този момент е на път да си обезпечи мощен тил - този на авторитетен олигарх, непосредствен до едно от лобитата на властта.

„ Ахчиева няма да си остави магарето в калта, а и постоянно е имала връзки в едрия бизнес. Покровителите й няма да я изоставят”, разясняват завистливо сътрудниците на поелата към висините на Българска национална телевизия журналистка.

Самата Ахчиева е твърдо уверена, че има качества освен на топ проверяващ кореспондент, само че и на огромен управител. „ Работя в Българска национална телевизия 30 години, знам кътните зъби на тази телевизия. Мога да се оправя с всичко”, коментирала къдрокосата водеща пред сътрудниците си. Хиперактивната дама била твърдо решена в Българска национална телевизия да има повече проверяваща публицистика, а не сериали и развлекателни игри.

Телевизионерката с постоянно учудено изражение обаче имала и персонален претекст - нямала самообладание да натрие носа на Коко Каменаров, който смъкна предаването й и й връчи предизвестие за уволняване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР