Suzuki с гордост представя новия S-CROSS - истински SUV с

...
Suzuki с гордост представя новия S-CROSS - истински SUV с
Коментари Харесай

Suzuki представя изцяло новия S-CROSS

Suzuki с горделивост показва новия S-CROSS - същински SUV с модернизиран дизайн и висока функционалност, планиран да отговори на динамичните потребности на модерния притежател на SUV през всеки стадий от живота му. Новият S-CROSS е с дръзка и смела хармония, само че към това прибавя и усъвършенствана горивна успеваемост, мощ, задвижване на четирите колела и най-новите технологии за сигурност и връзки.

Акценти в новия S-CROSS

Дързък SUV жанр
Черната предна решетка с пиано-лак резултат основава чувство за динамичност и мощ, което се добавя от стилните предни и задни LED светлини. Квадратните арки над гумите, дружно с хромираните акценти начело и откъм гърба му предават нападателен SUV темперамент.

Функционална еластичност
Просторната кабина побира комфортно 5 възрастни, до момента в който товарното пространство с огромен потенциал от 430 литра предлага превъзходна еластичност, с цел да отговори на всичко, което ви се наложи в всекидневието или по време на отмора. Панорамният покрив и тънко обзаведеният интериор способстват за удоволствието от шофирането.

Усъвършенствана технология
Със своя 1,4-литров турбо мотор BOOSTERJET с непосредствено впръскване и 48V мека хибридна технология, новият S-CROSS е ефикасен и изпълнен с задоволително мощ. Добавете и интелигентно 4x4 задвижване ALLGRIP SELECT, аудио система с 9-инчов екран и голям брой усъвършенствани технологии за сигурност за изцяло приключено SUV преживяване.

Дързък SUV жанр
От пръв взор си проличава, че напълно новият S-CROSS е стабилен SUV. Вниманието към детайлите в дизайна на екстериора и интериора се съчетава по този начин, че да му придаде по едно и също време дръзновен темперамент, само че и стилна прелест.

Външен дизайн
Мигновено усещане прави внушителния тип на черната решетка с пиано лак резултат. По средата и се намира емблемата, сложена върху хромирана лента. Сребърни акценти в бронята начело и откъм гърба му придават образ на нападателен SUV. Предните и задните LED светлини внасят нотка на жанр, до момента в който квадратните арки над гумите вършат страничния дизайн по-мускулест.

Цветове
Изцяло новият S-CROSS се предлага в осем цвята, с цел да задоволи упованията на огромното многообразие от притежатели на SUV. Цветовете Pearl Metallic включват Titan Dark Grey, Cosmic Black и Canyon Brown. Перлените тонове са Cool White, Energetic Red и Sphere Blue. Silky Silver металик и изчистено бяло приключват цветовата гама.

Стил на интериора
Изцяло новият S-CROSS е мощен извън, само че добре обзаведен от вътрешната страна, предлагайки въодушевление за завършения, само че с задоволително комфорт, с цел да се насладите на преживяването. От огромното предно стъкло до панорамния покрив, чувството в кабината е пространно и комфортно.
Ергономичните кожени седалки се отличават с плетени орнаменти от еко кожа в средата. Дизайнът на кокпита е самоуверен и модернизиран. Интериорът е ергономичен и софтуерен с помощта на улеснения като 9-инчовият сензорен екран, който предлага безжична връзка със смарт телефон и демонстрира информация за автомобила и ALLGRIP селектора на междинната подпора.

Функционалност
От просторната кабина до гъвкавостта на товарното пространство, новият S-CROSS е планиран да отговори на огромно многообразие от потребности на лидера на SUV.

Просторна кабина
Изцяло новият S-CROSS побира 5 възрастни, настанени комфортно и това не е всичко. Комфортът на предните пасажери не жертва този на возещите се откъм гърба, които даже имат опция да трансформират позицията на облегалката за в допълнение улеснение. Ще откриете и доста джобове и ниши за предпазване на движимости, комфортно ситуирани до всички пасажери.

Гъвкаво товарно пространство
Багажникът е с размер 430 л*, а в допълнение облегалката на задната седалка се разделя в съответствие 60:40. Дъното на багажника се повдига в няколко позиции за по-удобно слагане на разнообразни товари. Независимо от дестинацията или проектите за свободното време, напълно новият S-CROSS разполага с пространството и комфорта, с цел да побере със жанр петима възрастни и целия им багаж.

*Измерено благодарение на метода на Германската асоциация на автомобилната промишленост (VDA).

Панорамен покрив
Двойните, плъзгащи се стъкла, с обща дължина от 100 см, основават гледка, на която може да се насладите от всяка седалка в колата. Когато е отворен, люкът е с дължина 56 см.

Други улеснения включват:
・Двузонов автоматизиран климатик
・Лампи за четене на карти
・Предната централна подпора с USB порт
・Преден централен подлакътник
・Заден централен подлакътник с подложка за чаши

Усъвършенствани технологии

Напълно оборудван SUV
Новият S-CROSS е оборудван с усъвършенствани технологии, с цел да направи шофирането вълнуващо и прелестно, като в същото време предлага на лидера спомагателна убеденост. От ефикасното показване на 1,4-литровия мотор BOOSTERJET и 48V мека хибридна система, до увереността, предоставена от ALLGRIP SELECT 4x4 и голям брой интелигентни функционалности за сигурност, напълно новият S-CROSS е изцяло оборудван SUV.

Двигател K14D, 1.4 BOOSTERJET
S-CROSS се задвижва от 1,4-литров мотор с непосредствено впръскване BOOSTERJET с огромен въртящ миг. Турбокомпресорът нагнетява въздух в цилиндрите, максимизирайки въртящия миг при ниски обороти. Системата за непосредствено впръскване усъвършенства количеството, времето и налягането на горивото за усъвършенствана успеваемост. Благодарение на електрическия всмукателен изменчив миг на клапаните (VVT), рециркулацията на охладените отработени газове (EGR) и високата степен на компресия се реализира спомагателна успеваемост.

48V мека хибридна система
Изцяло новият S-CROSS разполага с 48V SHVS мека хибридна система. При естествени условия на шофиране тя усъвършенства разхода на гориво, като понижава въртящия миг на мотора и компенсира с електрическия мотор. Когато дефинира, че лидерът се нуждае от бързо ускоряване, подпомагането на въртящия миг усъвършенстват реакцията, плавността и ускорението.

ALLGRIP SELECT
Четири елементарно избираеми режима (Автоматичен, Спортен, Сняг и Заключване на диференциала) улесняват избора на настройката на 4x4, която най-добре дава отговор на изискванията на шофиране. Електронно ръководената 4x4 система контролира въртящия миг, излъчен на задните колела и управлява ESP®, мощността на мотора, сервоусилвателя на кормилото и други бордови системи за осъществяване на четирите режима на шофиране.

9-инчов HD сензорен екран
Дисплеят предлага най-модерните цифрови технологии, в това число Apple CarPlay®, Android Auto™, гласово различаване и диалози по Bluetooth®. Стандартните функционалности включват също радио, музика и видео, USB, iPod и Bluetooth® възпроизвеждане на музика.
Той също по този начин демонстрира значима информация за системите на автомобила като разход на гориво, пробег, SHVS енергиен поток, предизвестия, камера за задно виждане, камера за 360 аспект и задни датчици за паркиране.

Системи за сигурност на Suzuki
Новият S-CROSS разполага със Suzuki Safety Support, като употребява камери и датчици за подкрепяне на шофирането и сигурността.

• Dual Sensor Brake Support (DSBS)
По време на придвижване монокулярната камера и лазерният датчик дефинират дали има риск от конфликт с автомобил или пешеходец. При разкриване на евентуална заплаха, DSBS изпраща предизвестие или стопира автоматизирано, според от обстановката.

• Адаптивен круиз надзор със Stop & Go
Адаптивният круиз надзор на 6-степенната автоматизирана скоростна кутия включва функционалност за прекъсване и потегляне. Той форсира и стопира, с цел да може лидерът да поддържа безвредно разстояние от транспортното средство начело. Stop & Go може даже да спре колата до цялостен покой и по-късно да тръгне още веднъж следвайки колата начело, в случай че тя стартира да се движи още веднъж в границите на 2 секунди, като да вземем за пример в запушване.

• Камера с 360 градусов аспект
360-градусовият аспект обезпечава спомагателна сигурност и улеснение. Четири камери (предна, задна и от двете страни) оферират разнородни изгледи, в това число 3D аспект за безвредно тръгване и аспект от горната страна за по-безопасно паркиране.

• Други функционалности за поддръжка на сигурността на Suzuki:
• Предупреждение за овакантяване на лентата
• Предотвратяване на овакантяване на лентата
• Предотвратяване на криволичене
• Разпознаване на пътни знаци
• Следене на сляпата зона
• Задържане по надолнище
• Следене на напречен трафик откъм гърба

*Източник: www.suzuki.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР