Сузанита стана поетеса! Щерката на Орхан Мурад обяви, че пише

...
Сузанита стана поетеса! Щерката на Орхан Мурад обяви, че пише
Коментари Харесай

Сузанита стана поетеса

Сузанита стана поетеса! Щерката на Орхан Мурад разгласи, че написа текстове за песни против 500 лв..

"Жанрът може да е чалга, RnB, рап или балада. Работя с капаро. Темата е безусловно ваш избор и в интервал на една седмица вие ще получите текста. Цената е 500 лв., а капарото 100 лв. “, споделя пред Телеграф певицата.

Абсолютен парадокс е, че русокоската предлага услуги непостижими за самата нея. Текстът на първия ѝ план Луцифер и Буда я изстреля на върха на славата, само че мнението на болшинството е, че визията ѝ е изиграла съществена роля.

Самата Сузанита разгласи в ефир, че не обича да чете каквато и да е литература. От друга страна почитателите ѝ считат, че за 15 години не е претърпяла кой знае какво, както и, че в случай че баладичните текстове са обвързани с персоналните ѝ драми в любовта, идното ще е цялостен неуспех.

Интересно е, че Сузанита предлага подготвен текст след 5 дни от датата на поръчката. Това е изцяло невероятно, имайки поради, че част от жанровете ще я затруднят. БГ рап частите се характеризират с много повече куплети въпреки всичко Сузанита ще би трябвало да придаде и смисъл на изреченията, а не да се нахвърля на първото, което ѝ пристигна мислено, прекомерна е и оповестената сума.

Без подозрение неуспех грози ученичката, която може би е закъсала с парите и търси метод да си усили джобните.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР