Сузанита се събра с бащата на детето си Марк Славов,

...
Сузанита се събра с бащата на детето си Марк Славов,
Коментари Харесай

Сузанита и Марк се събраха

Сузанита се събра с бащата на детето си Марк Славов, а историята им досега умерено минава за сюжет на зле режисиран сапунен сериал. Уж разграничени дефинитивно, пък точката постоянно става многоточие, най-малко до този миг. Най-щастлив от развоя на обстановката сигурно ще е синът им, макар че е още прекомерно дребен, с цел да разбере протичащото се.

Засега щерката на Орхан Мурад и спортистът не желаят да оповестяват обрата в връзките си, дали от поверие или поради друго, само че е реалност, че все пак се издадоха, че още веднъж са дружно с последните си фрагменти в профилите си в обществените мрежи.

Първо Сузанита се пусна от известната панорамна площадка " Орлово око " в Родопите, разяснявайки, че се намира на 1530 метра надморска височина, а след това и Марк пусна сходни гледки.

Да, двамата към момента не пускат взаимни фотоси, само че пък всичко останало ги издава отвред. На всичкото от горната страна спортистът сподели, с изключение на фотоси, и видео със същия джип, с който се похвали и Сузанита. Всичко е ясно май, написа " Телеграф ".

Припомняме, че двамата сложиха завършек на връзката си при започване на тази година, като преди този момент имаха още няколко раздели и събирания. Дали това ще е финалното им решение обаче, никой не се наема да предвижда.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР