Сузанита счита, че изобщо не е рано, за да се

...
Сузанита счита, че изобщо не е рано, за да се
Коментари Харесай

Сузанита: Мама и тати не ми позволяват забранени субстанции и алкохол

Сузанита смята, че въобще не е рано, с цел да се сблъска очи в очи с огромната популярност. Смята, че времето е такова – всички на нейните години са надраснали възрастта си поради интернета, ГМО храните и малкия екран, разбра HotArena.

„ Затова и аз, и моите връстници разсъждаваме по различен метод, в този момент е нашето време! “, отсича русокоската, като прибавя, че триумфът от лятото насам я е трансформирал и към този момент е наясно с какво желае и с какво не желае да се занимава.

Сузан Мурад проговори и за фотографията с халата, който даде обещание, че при избран брой лайкове и споделяния, да съблече. Оказа се, че това пристигнало от подправен профил на певицата и тя не би се разсъблякла толкоз на ниска цена.

На въпроса на „ България Днес “ – дали не счита, че не пробива с гласови данни, а със скандал, Сузи отговори, че татко й е живият образец по какъв начин човек с гений, само че без визия и скандал не е забавен. „ А при мен стартира противоположното. И ето – цяла България знае за мен. А за рап частите не би трябвало доста глас, а и рапирам съвършено “, съобщи дребната госпожица.

Две нeща родителите й изрично са й забранили – опиати и алкохол. За татуировките са били по-благосклонни. Майка й я съпровожда на всяко нейно присъединяване и зорко следи дали Сузи пие нещо спиртно. Старае се да се храни здравословно и е спряла дюнерите.

На запитването дали не е доста дребна, с цел да се демонстрира полугола, Сузан отсече, че в обществените мрежи има доста по-разсъблечени и доста по-малки от нейната възраст девойки, само че тях никой не ги закача, защото не са деца на известни родители.

Сузанита признава, че е имала „ детски връзки “, които са почнали от 12-годишна връзраст. Споделя, че едвам в този момент си има гадже, с който вършат не секс, а обич, защото се обичат.

Най-голямата нелепост, която тя е чела за себе си е, че майка й чинно е стояла на касата, с цел да заплати силиконовите й джуки и цици. Сузан сега няма усъвършенствания и не счита, че на този стадий са й нужни.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР