Сузанита призна, че славата й е донесла мъдрост, постижения и

...
Сузанита призна, че славата й е донесла мъдрост, постижения и
Коментари Харесай

Сузанита: Славата ми донесе мъдрост

Сузанита призна, че славата й е донесла мъдрост, достижения и доста повече благоприятни условия.

Певицата е единствено на 16 години, само че се радва на доста задължения. Разполага с време, защото е на независима форма на образование. Денят й минава в студиото, на тренировки и когато й остане свободно време, го прекарва с приятелите си или със фамилията.

Запитана каква сума й е задоволителна на месец, с цел да живее обикновено, русокоската разкрива, че с колкото и пари да разполага, все не й стигат: „ Понеже доста обичам да се разглезвам, да отивам на спа-процедури, да си купя нещо ново, да поглезя кучето ми, да върша дарове на близки, по тази причина не мога да дефинира точна сума. Винаги е незадоволителна, колкото и да е “.

Сузанита дефинира себе си като амбициозна, виновна и занимателна. Харесва в себе си това, че е доста откровена и същинска. Твърди, че стои надалеч от интригите и завистта, защото не е нито завистлива, нито комплексирана. Последното нещо, за което е плакала, е, когато кучето й Марая се е разболяло и са тичали от клиника в клиника, с цел да я излекуват.

Попитана от кореспондент на „ България Днес “ какъв е нейният вид за мъж, Сузи отсича: „ Моят вид мъж е този, който няма да употребява крема ми за обезкосмяване и пинсетата ми също. Хахаха. Не считам, че досегашните ми са били неточност и съм признателна, че не са употребявали кремовете ми “.

Певицата се радва на триумфите на сътрудниците си Тита, Гери-Никол и Криско, съгласно нея „ те мачкат “ и им пожелава още доста шлагери.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР