Сузанита и приятелят й не са се разделяли изобщо. Различни

...
Сузанита и приятелят й не са се разделяли изобщо. Различни
Коментари Харесай

Орхан Мурад сравни Сузанита с Лили Иванова

Сузанита и приятелят й не са се разделяли въобще. Различни медии описаха по какъв начин дъщерята на Орхан Мурад и по-големият от нея Александър имат тежки инциденти и късат всевъзможни връзки. Таткото на изпълнителката изрично опроверга пред " България Днес ", че обичаната му щерка приключва връзката си с момчето.

" Щях да чуя, в случай че са разграничени. Харесвам Сашо. Отговорно момче е. Работи крепко. Не пие и не пуши. Прави щерка ми щастлива. Ако върви по дами, Сузи ще разбере и ще го разкара на секундата ", разкри пред вестника Орхан Мурад.

Изпълнителят на безконечния шлагер " Хиляди слънца " признава, че славата на дъщеря му идва прекомерно рано. 15-годишната певица към този момент е звезда и има участия всяка седмица. Заради уговорките си в учебно заведение тя върви по изяви единствено през уикенда. Плътно до нея във всяка дискотека е най-малко един от родителите й - майка й Шени или таткото Орхан.

" Славата на Сузи е огромна. Това не е добре за един младеж. В България на всеки славата му е допълнително, даже и на Лили Иванова ", избухна Орхан Мурад.

Според артиста у нас няма по какъв начин да бъдеш видян, в случай че не си покажеш плътта. Във всеки клип Сузанита скандализира обществото точно с голото си тяло, макар че е малолетна.

" Всеки си демонстрира тялото в клиповете. Статуквото по този начин пожела и възпита хората. Ако не провокираш, няма да те виждат. Миналата година Сузанита предизвика обществото, без да желае. Шумът към песента " Буда и Луцифер ", с която изгря, се получи от нищото. Тя не очакваше, че ще има подобен взрив. Дори не си е мислела, че ще стигне върха на известността преди година, а каква стана тя в този момент ", пита се таткото на Сузанита.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР