Сутрешното шоу Преди обед отбеляза десетилетие в ефира на bTV,

...
Сутрешното шоу Преди обед отбеляза десетилетие в ефира на bTV,
Коментари Харесай

Сашо Кадиев закъснял 4 пъти за 2200 предавания

Сутрешното шоу " Преди обед " означи десетилетие в ефира на bTV, a Деси Стоянова и Сашо Кадиев поздравяват феновете от екрана като водещи на предаването.

От 6 февруари 2012 година до днешния ден са минали 3654 дни, което приравнено в телевизионно време са към 2200 ефира, написа plovdiv24.bg.

Двамата стартират да водят " Преди обед " с друг професионален опит, само че с времето напасват отлично характерите си.

" Упоритост, самообладание и приемливост " - това са основните моменти, с които, съгласно Кадиев, съумяват да се стиковат.

По време на взаимната им работа двамата доста си повлияват един на различен. Според Деси Стоянова тя е съумяла да си вземе от Сашо лекотата, с която минава през живота. От нея пък той се научава да демонстрира повече почитание към сътрудниците си.

Признава, че за 2200 ефира е закъснявал 4 пъти, което с присъщото си възприятие за комизъм назовава " статистическа неточност ".

Когато стартира като водеща на предаването, децата на Деси Стоянова са в първа група в детската градина. В момента към този момент са на 13 години. Междувременно на Сашо Кадиев пък се ражда дъщеричка.

Като дете Деси е била срамежлива, само че съумява да преодолее това с опита и времето. Любимата ѝ дума и поради мотива, който означават, е " дружно ".

" Моята дума постоянно е била свобода/свободия. Тя постоянно ме е държала в кондиция и се надявам хората да изповядват ", добавя Сашо Кадиев пред btv.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР