Сутрешният блок на NOVA Здравей, България“ започва от утре поредица,

...
Сутрешният блок на NOVA Здравей, България“ започва от утре поредица,
Коментари Харесай

„Здравей, България“ стартира поредица за насилието в училище

Сутрешният блок на NOVA „ Здравей, България “ стартира от на следващия ден поредност, отдадена на експанзията измежду учениците. Със мощната си ангажираност по сериозните проблеми в българското общество публицистите на NOVA ще концентрират вниманието на телевизионната публика върху учебния тормоз и новите подходи за справяне с него.

Инициативата е част от медийната поддръжка на Нова Броудкастинг Груп за акцията на УНИЦЕФ „ Заедно против насилието в учебно заведение “. Главната й цел е да се увеличи разбирането и чувствителността по тематиката за насилието, да се понижи толерантността към другите му проявления и да се поддържат учебните заведения в ефикасната предварителна защита на насилието и издевателството.

Според данни от изследване на Министерство на образованието и науката, всеки ден случаите на принуждение в учебните заведения у нас са над 30, като близо 40% от тях са в онлайн пространството. Това дефинира кибертормоза като първа тематика, която водещите Аделина Радева и Виктор Николаев следва да дискутират с посетители в студиото на.
 Аделина Радева и Виктор Николаев NOVA
В продължение на два месеца репортерите на NOVA ще описват историите на възпитаници , станали жертва на принуждение. Децата към този момент са преодолели страха и са подготвени да приказват, с цел да предпазят други момчета и девойки от сходно страдалчество.-->

Едни от емблематичните лица на NOVA ще се включат в редица начинания от акцията „ Заедно против насилието в учебно заведение “, а кулминационна точка на взаимните старания на Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ ще бъде благотворителен телетон при започване на 2019 година

Подкрепата за акцията на УНИЦЕФ е част е дълготрайната политика на Нова Броудкастинг Груп за поддръжка на обществено значими дела и начинания, ориентирани към възстановяване живота на децата на България. Ежегодно компанията влага финансов, медиен и човешки запас в обществени планове посредством най-голямата си обществено виновна самодейност ПРОМЯНАТА. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите (0-24 г.) в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР