Сутрешният блок на bTV отбелязва Деня на Независимостта на 22

Сутрешният блок на bTV отбелязва Деня на Независимостта на 22 ...

bTV отбелязва Деня на Независимостта със специално студио на „Тази сутрин“ и изнесени водещи на bTV Новините


Сутрешният блок на bTV отбелязва Деня на Независимостта на 22 септември със специално издание и изнесено студио от хълма Трапезица във Велико Търново. От 7 ч. сутринта в сряда водещ от старопрестолния град ще бъде Златимир Йочев, който заедно с екипа на предаването ще предложи интересно и тематично съдържание, посветено на 113-ата годишнина от събитията, превърнали страната ни отново в суверенна държава.

Екипът на “Тази сутрин” подготвя за зрителите на bTV интересни включвания на живо от знаковите за събитията от 1908 г. места и специални интервюта с емблематични за Велико Търново лица. Заедно с историка проф. Пламен Панайотов, Златимир Йочев ще търси отговори на въпросите за уроците от миналото, които чертаят хода на бъдещето ни, като двамата ще коментират какъв е съвременният манифест на политиците към българския народ.

Актуална и любопитна информация ще сподели кметът на града инж. Даниел Панов, като към специалните гости от старопрестолния град ще се присъединят и обичаните спортисти - легендарният футболист Красимир Балъков и вице-шампионът от параолимпиадата в Токио Християн Стоянов.

Още празнично настроение за зрителите на bTV ще внесе и детският духов оркестър „Джуниър бенд“, който спечели второто място в „България търси талант“ и се превърна в любим на публиката.

Отново на живо от Трапезица водещата Натали Трифонова ще информира зрителите за времето в празничния ден, докато Биляна Гавазова ще посрещне в студиото в София още интересни гости по актуалните теми от деня.

Специални емисии на bTV Новините в 12 ч. и 19 ч., посветени на празненствата по случай 113-ата годишнина от Независимостта, подготвя и редакцията с най-високо доверие у нас. Като изнесен водещ, Лиляна Боянова ще обобщава празненствата от цялата страна, а водещите Денислав Борисов, за обедна, и Иван Георгиев, за централна емисия, остават в студиото на bTV Новините, за да информират зрителите за всичко значимо и актуално в страната и чужбина.

Източник: btvnovinite.bg