Сутрешните блокове на телевизиите изобилстват от нови и нови случаи

...
Сутрешните блокове на телевизиите изобилстват от нови и нови случаи
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Калин Стоянов е имал редовни срещи с Пеевски, ще е интересно да разкаже за тях

Сутрешните блокове на малките екрани изобилстват от нови и нови случаи на пребити от служители на реда в нощта на митингите против БФС. В същото време разбираме, че министърът (бел.ред Калин Стоянов) имал постоянни срещи с Пеевски (по негови думи). Ще е забавно да ни опише повече за предмета на тези срещи. Това написа в платформата Х депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Един от най-бруталните случаи е на пребито 19 година момиче от четирима служители на реда, след което отведено в РПУ и вулгарно обиждано. По същото време министърът е бил на кино (по изказванията на ГЕРБ на документална прожекция), написа още Мирчев. Поведението на министър Стоянов е тъпо. Оправданията му безсрамни, а отбраната, която му провеждат от ГЕРБ и Движение за права и свободи най-меко казано странна, написа в свята позиция Мирчев. 

Според него Калин Стоянов незабавно би трябвало да подаде оставка. А съгласно него изводите тук са няколко:

- Всеки служител на реда би трябвало да има лична камера. Щом на фронта в Украйна бойците могат да имат, значи това може да се направи и за родните служители на реда. Ще създадем такова предложение.

- Служебните номера на служителите на реда би трябвало да се виждат, а не да са скрити. Не може анонимни служители на реда с маски да пребиват хора и да остават безнаказани.

- Борисов и Пеевски пазят вътрешния министър след бруталното принуждение над жители и публицисти. Нека е ясно чий е министърът.

- В Народното събрание незабавно би трябвало да се сътвори комисия за следствие дейностите на полицията, както и още в сряда да бъде извикан министърът (който и да е той в този ден) на чуване в пленарна зала.

- Филмът " Уроците на Блага " не е документален. Министърът не е бил на документална прожекция, а на премиерата на филм от програмата на " Киномания ". Всички други изказвания са безсрамни неистини.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР