Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо изрази мнение, чеиталианската Серия “А”

...
Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо изрази мнение, чеиталианската Серия “А”
Коментари Харесай

Кристиано: В Италия се бележи най-трудно

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо изрази мнение, чеиталианската Серия “А” е шампионатът, който съставлява най-сериозно предизвикателство за нападателите. CR7 съобщи, че се усеща добре на Ботуша и дефинира “Серия “А” като “конкурентно първенство”.

“Щастлив съм в Италия и в толкоз конкурентно състезание. Преживяването ми тук към този момент е доста хубаво. Чувствам се добре. Чувствам се пригоден към италианското състезание, което е сложен шампионат. По мое мнение това е най-трудната лига за нападателите. Това е състезание с доста качество. Не чаках Серия “А” да бъде толкоз качествена”, показа 34-годишният португалец, представен от Football Italia.

“Не ми е мъчно да се приспособявам към друга страна или просвета. Не ми липсват Испания или Португалия. Разбира се, оставил съм там доста другари, напуснах огромен клуб. Тръгнах си от един клуб, който ми даде доста обич, почитатели, приятели… Въпреки това страната не ми липсва, тъй като тук имам същите неща. Не ми беше трудно”, продължи носителят на 5 “Златни топки”.

“По мое мнение в Серия “А” е по-трудно да се бележат голове, в сравнение с в Ла Лига, където футболът е по-открит. Там тимовете поемат повече опасности, до момента в който тук целта е да се защитаваш добре, а офанзивата идва по-късно. В Испания не е по този начин. Там съвсем постоянно играта е по-открита. Играл съм 5 години и в Англия, само че не преставам да считам, че в италианското състезание е най-трудно да се вкарват голове”, сподели още Роналдо.
Серия А 27 кръг, петък 8 март  Ювентус 4:1краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР