Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за първи път изпревари

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за първи път изпревари
Коментари Харесай

Роналдо измести Меси от върха на FIFA 2018


Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за първи път изпревари легендата на Барселона Лионел Меси в най-популярната футболна игра FIFA. Това стана ясно, откакто основателите на конзолата - ЕА Sports публично оповестиха рейтингите на играчите.

Португалецът е оценен с 94 точки от вероятни 99. На една зад него е Лео. Челната тройка добавя новият голмайстор на ПСЖ Неймар с 92, колкото има и Луис Суарес.

Припомняме, че в продължение на пет години лице на играта бе аржентинецът, който бе на обложката в интервала 2012-2016. По всяка възможност това е и повода за обрата в коефициентите на двете суперзвезди. 



Иначе Мануел Нойер от Байерн Мюнхен е най-хубавият вратар. Той е оценен с 92 точки. Интересното е, че Гонсало Игуиан от Ювентус намира място в Топ 10, макар че головата отпадналост на аржентинския стрелец в най-големите мачове е общоизвестна.

От бранителите на първо време е Серхио Рамос (90), а от халфовете №1 е съотборникът му на " Бернабеу " Тони Кроос, също 90. Най-много представители в челната десетка има Реал – трима, до момента в който Барселона и Байерн Мюнхен са с по-двама.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР