Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах е на път да се

...
Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах е на път да се
Коментари Харесай

Обрат: Мохамед Салах прави компромис, за да подпише с Ливърпул!

Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах е на път да се споразумее за нов контракт с клуба, гръмна тази заран „ The Mirror “. Изданието показва, че египетският национал е подготвен да направи компромис с първичните си претенции за заплата от 500 000 паунда на седмица.

Както е известно, Салах и неговият сътрудник отхвърлиха препоръчаните им от мърсисайдци условия, което породи спекулации, че нападателят може да напусне „ Анфийлд “, изключително, откакто има договор единствено до края на идващия сезон. Смята се, че интерес към него демонстрират тимове като Пари Сен Жермен и Барселона.

Но в този момент Салах, който прави оценка привързаността към него в Ливърпул, е подготвен да даде най-хубавото от себе си на тима, като му се врече във честност с нов контракт. Информацията гласи, че египтянинът се е съгласил на заплата от 400 хиляди паунда на седмица, като към разисквания нов тригодишен контракт ще бъдат добавени още 12 месеца, което ще разреши Салах да остане на „ Анфийлд “ до 2026 година, когато навърши 34 години.

По този метод 29-годишният Салах ще се приближи допустимо най-вече до Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед, който взима близо 500 хиляди паунда на седмица заплата.

Евентуален завършек на сагата към контракта на египетската звезда би представлявал огромен подтик за Ливърпул в борбата за продобиване на четири трофея през този сезон. Салах е в блестяща форма през този сезон, като има 28 гола във всички шампионати.

EXCLUSIVE: Mohamed Salah finally on brink of agreeing new Liverpool contract for rest of his career |

Full details:
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР