Суперзвездата на и Португалия се превърна в първия футболист в

...
Суперзвездата на и Португалия се превърна в първия футболист в
Коментари Харесай

За историята: Кристиано Роналдо е сам на върха на височина от 800 "метра"

Суперзвездата на и Португалия се трансформира в първия футболист в историята на футбола, който отбелязва 800 гола в кариерата си. CR7 се разписа два пъти през второто полувреме за и към този момент има 801 гола, което не е постигано от различен състезател в професионалния футбол!
115 от попаденията на петкратния притежател на " Златната топка " са за националния му тим, а другите са разпределени :
Спортинг Лисабон - 5
Манчестър Юнайтед - 130
Реал Мадрид - 450
Ювентус - 101
Роналдо е отбелязал 510 гола с десния си крайник, 149 с левия и 140 с глава (два гола с други елементи на тялото). Португалецът е осъществил 142 дузпи в кариерата си, а след завръщането си на " Олд Трафорд " има 12 гола в 14 мача като титуляр!
" Мислите ни към този момент са ориентирани към идващия мач, няма време за празнуване. Днешната победа бе доста значима, с цел да се върнем на верния път, само че към момента имаме да извървим дълъг път, до момента в който стигнем крайната цел. Поздравления на всичките ми съотборници, през днешния ден показахме страховит дух. И специфични благодарности на нашите последователи, нямаше по какъв начин да се оправим без вас ", написа Кристиано Роналдо в обществените мрежи след дуела.
* На второ място измежду най-големите голмайстори в историята на футбола е Пеле със 765 (за броя има разнообразни данни), а Лионел Меси е по петите на Роналдо със 754 попадения...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР