Суперяхтите на футболните босове са нещо, което всички по света

...
Суперяхтите на футболните босове са нещо, което всички по света
Коментари Харесай

Хеликоптерни площадки, изба за текила и оригинално платно на Леонадро Да Винчи: Суперяхтите на футболните босове!

Суперяхтите на футболните босове са нещо, което всички по света разискват, освен спортните коментатори.

Суперяхтите на футболните босове!

Да си притежател на някои от огромните футболни клубове сигурно демонстрира съществуването на пълен портфейл и сериозна банкова сметка. Това разрешава на същите тези хора да харчат големи суми пари за всевъзможни развлечения. Коли, бижута, имения и други. Част от богаташите харчат умопомрачителни суми, с цел да се снабдят с първокласни яхти, с които да кръстосват морета и океани.

През 2022 година притежателят на Манчестър Сити Шейх Мансур

се изръси с към 500 милиона паунда, с цел да стане горделив притежател на плавателния съд “Вluе ”. Това е четвъртата най-голяма яхта в света със своите 147 метра. Разполага с 40 каюти, четири палуби за развлечение и клуб. Има и две хеликоптерни площадки за транспорт на пасажери до и от брега.

От своя страна Сър Джим Ратклиф, притежател на Ница и с дял в Манчестър Юнайтед,

брои 130 милиона паунда, с цел да закупи “Hampshire II ”. Яхтата има нощен клуб, първокласни бани, възхитителни спални, прелестна столова и хеликоптерна площадка.

Мохамед бин Салман, притежател на Нюкасъл,

има суперяхта за привидно скромните 95 милиона паунда. Плавателният съд обаче има 13-местно кино и маза с текила, пазеща към 1000 бутилки от пиперливата течност. На борда на яхтата гордо е окачена истинска картина на Леонадро Да Винчи – „ Салватор Мунди ”. Тя е закупена от шейха през 2017 година за 330 млн. паунда.

Източник –

Още вести четете в секция Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР