Супервездата на бодибилдинга Рич Пиана е в интензивно отделени във

...
Супервездата на бодибилдинга Рич Пиана е в интензивно отделени във
Коментари Харесай

Звезда на бодибилдинга в кома след свръхдоза

Супервездата на бодибилдинга Рич Пиана е в интензивно отделени във Флорида, откакто е примрял в банята. Това заяви неговата другарка Чанъл Янсен, също известен фитнес модел.

Културистът е в кома, само че е жив, макар че някои уеб сайтове побързаха да го погребат. " Искам да се знае. Той е жив! Молим се за него, има цялата ни обич ", съобщи хубавицата.

Пиана е победител в няколко огромни надпревари, в това число и Мистър Калифорния. Напоследък стана същинска звезда в Инстаграм с над милион почитатели. Той се зае също по този начин да тренира персонално артиста, прочут като Планината в " Игра на тронове ".



Здравенякът е открит последовател на стероидите. И ги употребява от над 20 години. По време на обиска в къщата му са открити най-малко 20 бутилки със мощни стероиди. 

Преди време имаше проблеми с опиатите, само че се закле, че е минал през това и към този момент е чист. Страда от уголемено сърце, само че не е ясно дали това има връзка с припадъка. По-вероятно е въпреки всичко да става въпрос за свръхдоза.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР