Суперталанът на българските щанги Карлос Насар е категоричен в отказа

...
Суперталанът на българските щанги Карлос Насар е категоричен в отказа
Коментари Харесай

Треньорът на националния отбор се гаври с труда ни: Карлос Насар

Суперталанът на българските щанги Карлос Насар е безапелационен в отхвърли си да тренира с националния тим под наставленията на Иван Иванов, който е забъркан в корупционен скандал.

Насар е любимец за златото в кат. 89 кг на еврошампионата в София, който ще се организира сред 12 и 20 февруари.

" За да си възстановим връзките, би трябвало да мине делото. В противоположен случай се потвърждава, че работата му до момента изобщо не е била в наша изгода, а точно противоположното и сме били ощетявани. Защото обвиняванията са както за законови закононарушения, по този начин и за морални към нас и насмешка с нашия труд ", разяснява пред bTV европейският първенец.

19-годишният щангист съобщи, че във повдигането на тежести се вършат промени, само че Иванов остава, а свадите, в които треньорът постоянно е намесен, не престават.

" Не водим никаква връзка и най-вероятно ще остане по този начин до края на делото. Не ме е основал той, а починалият Илиан Илиев. Иванов в случай че желае положителното на федерацията, неговото решение ще е да вземам участие на всяко едно състезание. Аз съм титуляр, като първенец. Би било още по-голямо морално закононарушение да желае да вреди на мен по някакъв метод, защото лишава страната си от първенец.

Може да ми се е обидил, може да е каквото и да е, може да са доста неща. Не считам, че би трябвало да одобрявам нещо такова персонално. Той е треньор на националния тим, аз съм играч. Нито имаме някакви взаимоотношения, нито сме другари ", добави звездата ни във повдигането на тежести.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР