Суперсилни и непознати наркотици, произведени в Китай, които вече навлизат

...
Суперсилни и непознати наркотици, произведени в Китай, които вече навлизат
Коментари Харесай

Китайска дрога парализира деца

Суперсилни и непознати опиати, създадени в Китай, които към този момент навлизат съществено на нашия пазар, сковават младежи.

Дрогите са синтетични с 90% непорочност, а резултатите от тях не са изследвани върху потребителите. Тъй като се разграничават от общоприетите опиати и стимуланти, постоянно лекари не могат да разпознаят признаците от предозирането им. Свръхдозите се доближават елементарно и могат да доведат до инсулти и инфаркти даже измежду младежи, предизвестиха специалисти в битката с трафика на опиати, написа в. "Телеграф ".

Само преди седмица от сходен опиат 17-годишен младеж колабира на улицата в Бургас и беше признат в токсикологията със признаци на натравяне.

"Всеки един от познатите опиати към този момент има сурогат, създаван в Китай. Той е по-силен, а цената му е по-ниска, може да се поръча по интернет, като забележителна част са легални. Представете си до какво води това ", разяснява още експерт по трафика.
За да бъде законен опиатът, непрекъснато се променят формулите за синтез и се получават нови субстанции. Заводите за легална дрога имат по десетина уеб страницата, през които пласират продукцията си до всяка точка на света. Един от многото уеб сайтове за дрога е маскиран като фирмен магазин за химикали. Порталът има безусловно всичко - двайсетина типа стероиди на прахуляк, измежду които и тестостерон, стимуланти за полова мощност от вида на виаграта. За дилърите това е раят поради съществуването на всевъзможни производни на амфетамин, метамфетамин, екстази, синтетични канабиноиди на прахуляк и други Цената за 1 кг е 800-900 $ на дребно. В няколко столични квартала към този момент се популяризират опиати, поръчани от сходни уеб сайтове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР