Суперсекси мацка се оказа сестрата на считаната за дете чудо

...
Суперсекси мацка се оказа сестрата на считаната за дете чудо
Коментари Харесай

Суперсекси мацка се оказа сестрата на Крисия

Суперсекси мацка се оказа сестрата на считаната за дете знамение на родната музика Крисия. Каката на разградската изпълнителка, която ни популяризира на " Евровизия " - Тифани, е даже по-красива и чаровна от редица мацки, които са печелили трофеи като " Мис Плеймейт ", " Мис България " и така нататък

Мацката е изцяло естествена красавица, а формите й са изваяни до съвършенство. Редовно чаровната русокоска залива обществената мрежа с провокативни снимки, на които е много разголена и демонстрира свежа плът.

Със сигурност интерес от мъжете към Тифани не липсва, единствено че хубавицата реже с изострен нож всички мераклии да завоюват сърцето й. Секси русокоската от години има връзка с футболиста Николай Ганчев. В момента мачото, който си ляга до сексапилната кака на Крисия, играе в " Марек " (Дупница), част от Втора лига на българския футбол.

Двамата с футболиста обожават да пътуват. В обществената мрежа могат да се открият много фрагменти от най-различни почивки. Една от най-предпочитаните дестинации за Тифани и гаджето й е Италия. Двойката обожава и нощния живот. Каката на Крисия и ритнитопковецът са засичани по нощни заведения и питейни заведения, където постоянно са в шумна компания.

На противоположния полюс пък е известната Крисия. Певицата не обича да споделя за персоналния си живот на никое място. Рядко се демонстрира даже в обществената мрежа. И даже крие кое е гаджето й.

Двете сестри обаче са извънредно близки. Стават още по-сплотени след гибелта на татко им Марин, който умря преди 2 години от инфаркт, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР