Суперсекретният стелт бомбардировач B-21 Raider на военновъздушните сили направи тихо

...
Суперсекретният стелт бомбардировач B-21 Raider на военновъздушните сили направи тихо
Коментари Харесай

Този американски бомбардировач е причината Китай внезапно да иска да говори за ядрени оръжия и изкуствен интелект

Суперсекретният стелт бомбардировач B-21 Raider на военновъздушните сили направи безшумно първия си полет в Калифорния на 10 ноември, летейки от фабриката до Едуардс AFB на не доста повече от равнището на върха на дървото.

Да, тъкмо преди президентът на Китай Си Дзинпин да посети Сан Франциско. Внезапно Китай желае да стартира договаряния за ИИ и нуклеарни оръжия.

„ Лидерите потвърдиха нуждата от справяне с рисковете от усъвършенстваните системи за ИИ и възстановяване на сигурността на ИИ посредством държавни договаряния сред Съединени американски щати и Китай “, Белият Хаус съобщи на 15 ноември, откакто президентът Байдън се срещна със Си.

B-21 има облачна технология и отворена архитектура за непрекъснати надстройки на софтуера. (Снимка от Военновъздушни сили на САЩ)

Не е чудно, тъй като B-21 е цялостен с AI. Това е единственият военен аероплан на Военновъздушни сили на Съединени американски щати с обсег и стелт, който преследва мобилните ракети на Китай и носи надълбоко проникващи оръжия, с цел да удря подземни бункери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР