Супергеройската продукция Ант-мен и Осата: Квантомания оглави бокс-офис класацията на

...
Супергеройската продукция Ант-мен и Осата: Квантомания оглави бокс-офис класацията на
Коментари Харесай

"Ант-Мен и Осата: Квантомания" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Супергеройската продукция " Ант-мен и Осата: Квантомания " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, оповестяват международните информационни организации.

Филмът от киновселената на " Марвел " започва със 104 милиона $ от продажби на билети на вътрешния пазар съгласно оценките на студиото в неделя, като с лекост надмина дебютите на екран на предходните два кино лентата от поредицата.

Продукцията на " Марвел " / " Дисни " добави още 121,3 милиона $ в чужбина, с което световният старт на дребния супергерой доближи 225 милиона $.

" Ант-Мен и Осата: Квантомания " означи най-успешния дебют на екран за годината до момента, макар нетипично слабия банкет за 31-ия от киновселената на " Марвел ". Супергейроската продукция с Пол Ръд в ролята на Ант-Мен и Еванджелин Лили като Осата получи едвам 48 % утвърждение на уеб страницата Ротън Томатоус. Единственият по-зле показал се филм на " Марвел ", получил единствено 47 % утвърждение на уеб страницата, е " Вечните " (2021).

Зрителите също не са във екстаз от " Ант-Мен и Осата: Квантомания ", давайки на кино лентата оценка " B " в Синемаскор. Единственият различен толкоз ниско оценен филм от киновселената на " Марвел " е " Вечните ".

С положителни или неприятни мнения, кината се надяват, че " Ант-Мен и Осата: Квантомания " - първият блокбастър за годината, е знак за нещата, които предстоят. След пандемичните разтърсвания през последните три години, за 2023 година са планувани още към 30 огромни министър председатели.

Първият " Ант-Мен " започва с 57,2 милиона $ на вътрешния пазар през 2015 година, с по-слаб резултат от който и да е различен филм от киновселената на " Марвел ". В последна сметка супергеройската продукция завоюва 519,3 милиона $ в международен мащаб. Продължението " Ант-Мен и Осата " дебютира три години по-късно със 75,8 милиона $ в северноамериканския бокс-офис и събра 622,7 милиона $ в интернационалния.
 
През десетия си уикенд на екран касоразбивачът " Аватар: Природата на водата " на режисьора Джеймс Камерън осъществя 6,4 милиона $, заемайки второто място в бокс-офис класацията на Северна Америка. Глобалните му доходи възлизат на 2,243 милиарда $, с което филмът измести " Титаник ", също на Камерън, от третото място на най-касовите продукции на всички времена.

Първенецът от предходната седмица, " Професия: Стриптийзьор 3 " с Чанинг Тейтъм в основната роля, отстъпи на трета позиция с доходи в размер на 5,5 милиона $.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се добавя от анимацията " Котаракът в чизми: Последното предпочитание " и хорърът " Почукването ". Приходите от продажбата на билети за двата кино лентата в киносалоните на Съединени американски щати и Канада през уикенда възлизат надлежно 5,3 милиона $ и 3,9 милиона $.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР