Суперфен на Бийтълс казва, че е решил да промени името

...
Суперфен на Бийтълс казва, че е решил да промени името
Коментари Харесай

Суперфен на Бийтълс променя името си на Джон Пол Джордж Ринго Ленън и включва внук

Суперфен на Бийтълс споделя, че е решил да промени името си на Джон Пол Джордж Ринго Ленън - откакто му омръзна хората да го назовават ​​Елвис от самото начало.

Роден като Дейвид Пресли, 72-годишният споделя, че той и фамилията му са огромни почитатели на Бийтълс - и даже има внук на име Пол Маккартни, до момента в който двете му дъщери са последвали стъпките му, променяйки имената си на Мелани Маккартни и Каролайн Ленън. Г-н Ленън от Бриджуотър, Съмърсет, сподели: „ Просто съм вманиачен по Бийтълс и съм откогато се помня.

Домът на Джон е цялостен със сувенири на Бийтълс и той слуша на тяхната музика до пет часа дневно Той сподели: „ Стаята ми е като музей. Има плакати в действителен размер и на четиримата и обичам да им споделям „ положително утро “ и „ добър вечер “.

Джон, който е работил като водач на мотокар, има 100 тениски на Beatles и постоянно носи костюм на Sgt Pepper. Въпреки че в никакъв случай не е виждал групата онлайн, той постоянно посещава трибют концерти. Любимите му песни са All You Need Is Love и Give...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР