Superb е комфортният топ модел на Skoda - малко след

...
Superb е комфортният топ модел на Skoda - малко след
Коментари Харесай

Новата Skoda Superb влезе в производство

Superb е удобният топ модел на Skoda - малко след международната си премиера, новият модел на чешкия филиал на VW влиза в серийно произвеждане взавода на марката в Братислава, Словакия. Решението за пренасяне на производството на Superb в завода на марката Volkswagen в Братислава беше взето през ноември 2020 година Преместването е част от плана Beta+, който има за цел да употребява синергии в индустриалната мрежа и да увеличи успеваемостта.

От Skoda са виновни главно за цялостното развиване на Superb и Volkswagen Passat, като и двата се създават на една и съща индустриална линия. Производството стартира с частите на купето - те се пресоват най-вече на място в Братислава и по-късно се откарват в новия завод за каросерии който е главно реновиран в границите на план Бета+.

Модернизацията на монтажното хале включва, наред с други неща, инсталирането на технологии за автоматизация и обработка, системи за индустриални камери и други обширни нововъведения по цялата индустриална линия. Освен това зоната за произвеждане на подови групи е разширена, тъй че към този момент могат да се сглобяват и акумулатори за модели с електрифицирано задвижване.

В цеха за боядисване на завода в Братислава също са направени огромни корекции за запазване на околната среда - в новите кабини за боядисване се употребяват съвременни системи за циркулация на въздуха, а също по този начин е допустимо отделянето на летливи органични съединения - стъпка към по-екологични произвеждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР