Super hot залозите на Winbet за днес са изцяло футболни.

...
Super hot залозите на Winbet за днес са изцяло футболни.
Коментари Харесай

Super hot залозите на Winbet – резултатни мачове в елита на Германия и Чехия

Super hot залозите на Winbet за през днешния ден са напълно футболни. Специалните оферти включват две срещи от Бундеслигата и една от елита на Чехия.

Първият определен мач е сред тимовете на Унион Берлин и Майнц 05, който е с начален час 21:30.

Домакините от Унион са на тринадесета позиция, а техният противник Майнц е на петнадесето място и е единствено на три точки от рисковата зона. В двете срещи след подновяването на шампионата момчетата на Урс Фишер бяха разрушени от Херта с 0:4 и от първенеца Байерн Мюнхен с 0:2. Майнц пък стартира с тъждество 2:2 с Кьолн, само че по-късно загуби от Лайпциг с 0:5 и с това тежко проваляне закръгли позволените голове във вратата си на цели 60.

С оглед слабото показване на двата тима в защита и нежеланата им форма упованията ни са, че ще станем очевидци на равносилен и ефективен дуел. Super hot залогът на Winbet за този мач е да бъдат маркирани над 1.5 гола през първата част при повишен коефициент на 3.00 от стартов 2.65 .

Второто предложение още веднъж е от немския хайлайф и в него един против различен се изправят съставите на Фортуна Дюселдорф и Шалке 04.

Домакините от Фортуна се намират в зоната на изпадащите тимове, само че в последните си срещи бележат напредък и съумяха да създадат равенства с Кьолн и Падерборн, също по този начин нямат загуба в последните си пет дуела. Шалке 04 е в доста слаба форма и отнесе четири безответни гола от Борусия Дортмунд, а преди този момент загуби и от Аугсбург с 0:3.

„ Кралскосините “ и Дюселдорф направиха 3:3 през първия полусезон и в този момент прогнозата ни е, че още веднъж ще забележим огромен брой попадения и в двете порти. Super hot залогът , който предлага Winbet за този конфликт е да бъдат маркирани над 3.5 гола при повишен коефициент на 4.00 от стартов 3.40 .

Последното особено предложение е за мача сред Спарта Прага и Виктория Пилзен. Гостите от Виктория Пилзен са на втора позиция и ще търсят пета поредна победа в шампионата против осмия във краткотрайното нареждане Спарта Прага.

Спарта съумя да се разпише най-малко по един път в последните си две срещи, през първия полусезон затрудни Виктория, въпреки да загуби и в този момент упованията ни са за нов оспорван дуел. Super hot залога на Winbet за тази среща е да паднат над 2.5 гола и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.18 . Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР