Суитчър с щампи Такъв модел суитчър е идеален за тези

...
Суитчър с щампи Такъв модел суитчър е идеален за тези
Коментари Харесай

Пуловери и суитчъри, които да облечете през зимата на 2020 година

Суитчър с щампи
Такъв модел суитчър е съвършен за тези дами, които обичат да подчертават върху горната половина от тялото си. Принтът може да бъде леопардов или зебров, на райета или всевъзможни други претекстове, които ви харесват.

Пуловери с яка
Пуловер с огромна яка е идеалният модел за всекидневието - ще ви стопли и ще добави артистичност към визията ви.
По принцип, обемните пуловери карат фигурата да наподобява доста нежна, а в идеалния случай могат да се трансфорат в скъпа част от наслояването на пластове - по този начин наречената още фешън „ етажност ", която сега е изключително настояща.
Можете да носите пуловера си с всевъзможни други - той ще наподобява еднообразно стилно с пола или дънки, рокля и всеки топ. Така да вземем за пример, изрязаните пуловери и суитчъри наподобяват съвършено с поли, панталони и дънки с висока талия. А и сходни съчетания образно издължават фигурата.

Пуловери с връзки
Пуловерите с акценти като връзки и дантели също ще са доста известни тази есен. Те наподобяват извънредно и стилно.

Рокли- пуловери
Роклята-пуловер е идеална за тези, които желаят да бъдат неустоимо женствени даже през зимата. Тя може да бъде издържана както под формата на туника, по този начин и на рокля.
Тези модели са чудесни, тъй като могат да се носят независимо или в композиция с панталони. В такава дреха несъмнено няма да замръзнете, както няма да останете и незабелязани!

Материали и цветове
Когато избирате пуловер, суитчър или джъмпер, не забравяйте да обърнете внимание на материала. Ако желаете пуловер, който да ви стопли даже в доста студена зима, помислете за някоя вълнена тъкан. Известен смес на акрил е позволен и допустим, тъй като придава на нишките резистентност и разрешава на пуловера да резервира привлекателния си тип по-дълго време.

Класическите пуловери са направени от памук или други естествени материи. Такава материя е плътна и не се разтяга прекалено много. За да се усъвършенства еластичността и износоустойчивостта, в състава могат да участват и синтетични нишки.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР