СУХНИ Константин Преславски“ във Варна с кратък празничен концерт официално

...
СУХНИ Константин Преславски“ във Варна с кратък празничен концерт официално
Коментари Харесай

Хуманитарната гимназия във Варна откри модернизираната си концертна зала

СУХНИ „ Константин Преславски “ във Варна с къс празничен концерт публично откри осъвременената си концертна зала, оповестиха от учебното заведение за Moreto.net.

Пред доста посетители, родители, учители и възпитаници шефът на учебното заведение Емил Груев показа направените промени и усъвършенствания.

Монтирани са отдалечено задвижвани пердета и пердета; 8 прожектора вид театрални и 12 пар-прожектора със 7 цвята лед светлини; актуализирана е електрическата апаратура и озвучителното окабеляване; построена е спомагателна стена сред концертната зала и физкултурния салон с междинна акустична вата за понижаване на страничните шумове.

Монтирани са също специфични акустични панели на стените и тавана; сменени са огледалата и са укрепени станките за подготовките на танцьорите; изциклен и лакиран е паркетът; закупени са нов смесителен пулт и пулт за ръководство на театралното осветяване, нови качествени микрофони и нови посетителски столове за улеснение на феновете.

В помощ на образованието по музика, както и за пълноценната подготовка на учениците за постоянните им концертни изяви в допълнение са обособени и оборудвани пространства за музикално звукозаписно студио, както и репетиционна за поп и рок група на учебното заведение.

Екипът на учебното заведение има вяра, че тези модерни условия ще допринесат за асимилиране на нови на практика познания и умения, ще дадат повече благоприятни условия за изява и художествени достижения, ще са спомагателна причина за придобиване на основната културна подготвеност и умения за изложение посредством творчество.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР