Сух режим по време на изборите? Не точно!Забранява се продажбата

...
Сух режим по време на изборите? Не точно!Забранява се продажбата
Коментари Харесай

Забрана за алкохол ли? В добричка дискотека не важи!

Сух режим по време на изборите? Не тъкмо!

Забранява се продажбата и потреблението на алкохол в изборния ден, а в деня за размисъл? Вероятно не, тъй като в известна дискотека в Добрич тийнейджъри са се накъркали със спиртни питиета до безпаметност. Силната музика от дискотеката пък нарушила спокойствието на цялостен един квартал. Това се показва в обява на Галина Тодорова. Жената написа в мрежата, че полицейска патрулка е била през целия ден вчера на ул. " Страцин " в Добрич. Всичко било наред, докато органите на реда били там, само че в късните часове на нощта страстите се разгорещили.

" Искам да попитам:

Кой разреши нощес да работи дискотека " Звезда "?

Кой разреши сервирането на алкохол на младежи?

Кой разреши балоните с хелий?

Кой разреши да се нарушава спокойствието на цялостен един квартал?

Полицейска патрулка заставам през целия ден през вчерашния ден по ул. " Страцин ". Всичко беше наред, до момента в който те бяха там... Денонощно ли би трябвало да има полиция, с цел да сме спокойни? Нали сякаш беше ден за размисъл? Нали сякаш не се сервира и продава алкохол в този ден? ", гласи публикацията на Галина Тодорова.

Живеещите в региона към дискотеката са безапелационни, че такива заведения не би трябвало да са наоколо до домовете им. Те се оплакват от непрекъснат тормоз.

" И аз това запитвам, започнаха да хвърлят чувалите в контейнера с празни бутилки без да си дават сметка, че хората към момента в 5.00 часа спят. Голямо тръшване беше. Да не ви споделям пред входа какво имаше - повърнато, кенчета, мазало ", написа в коментар Донка Стойкова.

Стоян Лазаров написа в мрежата, че от много години насам не се следи кой продава алкохол и кои нощни заведения работят. " Да не споделям, че по селата от кръчмата на по 2-3 ракии вървят да гласоподават ", прибавя още той и е прав, ето образец от през днешния ден: Сериозно подпийнал гласоподавател в Бургас се бори с машината над пет минути. На фрагментите, които засне родна телевизия, се вижда по какъв начин той кляка пред устройството и му е нужна помощ, с цел да упражни правото си на глас. Мъжът даже не съумял да хване картата. Той декларирал, че му е било мъчно да гласоподава с машина. 

Добричанка твърди, че възбраната за продажба на алкохол елементарно може да бъде анулирана като се заплати една избрана сума на който би трябвало.

" Тези от въпросната дискотека са си платили премного и на който би трябвало за комфорта си. Вие и 24 часа да си задавате въпроса, все тая. Никой няма да ви обърне внимание. Виж, в случай че и вие отидете и си платите, доста по-голяма сума от тяхната, имам вяра, ще можете да се радвате на комфорта си! ", написа Светла.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР