Стюърт Бингам спечели петата си ранкинг титла по снукър в

...
Стюърт Бингам спечели петата си ранкинг титла по снукър в
Коментари Харесай

Стюърт Бингам спечели Откритото първенство на Англия

 Ракетата обърна китайски гений и се класира за полуфиналите на шампионата в Англия
Стюърт Бингам завоюва петата си ранкинг купа по снукър в кариерата, откакто стигна до трагична победа нa финала Откритото състезание на Англия над Марк Дейвис с 9:7 фрейма.

Той получи трофея " Стив Дейвис " и чек за 70 000 паунда. Това е второто му отличие от веригата " Домашни народи ", като точно последният му ранкинг триумф бе в Welsh Open 2017

Неговият съперник Марк Дейвис участваше на първия си ранкинг край в 27-годишната кариера, само че при 7:6 не можа да поддържа темпото на Бингам и загуби последните партии.



46-годишният състезател показва ужасно великодушие при 5:4 задатък, когато докосна непозволено бялата с щеката си и незабавно си призна, а това бе и преломен миг в мача, тъй като Стюърт стартира обрата си.

Той направи почистване и не позволи да изостане доста, като по-късно сподели класа край зеленото сукно и се оправи по-добре с огромното напрежение, с цел да се поздрави със подобаващ триумф.

Майсторът на щеката от Базилдън се разплака на церемонията по награждаването, тъй като след тримесечното наказване да не играе, се е чудил дали въобще в миналото още веднъж ще може да бъде измежду елита в снукъра. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР