Студентките в Кралската школа за ветеринарни изследвания пуснаха благотворителен календар

...
Студентките в Кралската школа за ветеринарни изследвания пуснаха благотворителен календар
Коментари Харесай

Студентки се щракнаха голи в името на животните

Студентките в Кралската школа за ветеринарни проучвания пуснаха благотворителен календар в помощ на единбургската организация " Всички за лапите ", която предлага безвъзмездна помощ на небогати фамилии и техните любимци.
Студентки от ветеринарна школа се снимаха голи измежду животни и дружно с тях. В обектива попаднаха както кучета и котки, по този начин и наедрял рогат добитък.






Календарът е част от план за поддръжка на единбургската организация All4Paws,която предлага безвъзмездна помощ и препоръки за домашни животни и на бездомни животни.






All 4 Paws дава цяла редица значими ветеринарни услуги за домашни любимци и бездомни животни, като общи прегледи на здравето, лекуване от бълхи, кърлежи и глисти, а също и микрочипиране и имунизация.






All 4 Paws също дава съществени такъми на питомците, в това число зимни палта, нашийници, мотиви, играчки, храна и намордници.






Снимките са направени на едни от най-живописните места в Шотландия, където храбрите ветеринарки се сблъскаха със студентите ветрове на планинската околност, само че все пак съумяха да създадат идеални фотоси.


" Тези ветеринари имат намерение да съберат средства за All 4 Paws — благотворителна организации. Инициативата е на студентите, които се стремят да обезпечат безвъзмездна и ефикасна ветеринарна помощ за животните ", споделя представителят на организацията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР