Студентка по медицина от британския град Брайтън започна да работи

...
Студентка по медицина от британския град Брайтън започна да работи
Коментари Харесай

Студентка послуша майка си, стана стриптийзьорка и преобърна живота си СНИМКИ

Студентка по медицина от английския град Брайтън стартира да работи като стриптийзьорка, с цел да заплаща образованието си и срещна любовта на живота си, написа „ Мирър”.

24-годишната Елън споделя, че е отишла в Брайтън, с цел да учи в университет, само че парите не й достигали. Тогава майка й я посъветвала да стартира работа като танцьорка в стриптийз бар.



„ Мама чула по радиото за студентки в медицинския университет, които работят като стриптийзьорки, с цел да си заплащат университета. И ми сподели: Защо и ти не опиташ?”, споделя младата жена.



Тя отбелязва, че за една нощ може да завоюва до 2 500 паунда. Освен това, все по-често клиентите й плащали, единствено с цел да си поговорят с нея. За един подобен диалог момиче може да получи сред 400 и 500 паунда.



Елън разяснява, че по този метод може да си заплати освен образованието, само че и да икономисва пари.



Освен това, признава хубавицата, работата й помогнала да си откри нови другари, даже и гадже. С него тя се срещнала, до момента в който била в бара. Мъжът й се отнася с огромно схващане към работата й. „ Доверявам й се на 100%. Срещнахме се, до момента в който тя се занимаваше с това и по-късно не мога да я съдя или да я апелирам да напусне работата си”, отбелязва той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР