Студентка от Висшето икономическо училище в Москва бе убита преди

...
Студентка от Висшето икономическо училище в Москва бе убита преди
Коментари Харесай

Зверство! 19-годишен изнасили и уби депресирана студентка заради несподелена любов

Студентка от Висшето икономическо учебно заведение в Москва бе убита преди 2 дни от студент от Московския държавен механически университет. Загиналата Татяна С. била в дълбока меланхолия. Това се удостоверява от обявата в блога й в Tumblr, написа life.ru. " Много е мъчно за мен. За да бъда почтена, към този момент съм не запомнил всички други вероятни условия, с изключение на " мъчно ", написа 19-годишното момиче.

Съдейки по наличието на нейните изявления, тя обичала да пие горещи питиета. Тя означи, че единствено в положение на замайване може да бъде " добър събеседник ".

" В продължение на няколко години животът наподобява нетърпим. Като безкрайна игра на смут, където всички хора в близост желаят да създадат нещата по-лоши, само че въобще няма наслада. Това значи, че нормално се преструвате, че сте удовлетворени от нещо, само че въобще не чувствате нищо ", написа тя в друга обява.

Преди гибелта момичето разгласява фотография на обществената си страница от гробището.

Преди това момичето за известно време наело апартамент с килъра си. Той също по този начин бил влюбен в Татяна и е решил да извърши закононарушението заради несподелени усеща.

19-годишният палач Артем описал на страницата си обществени мрежи подготовката за закононарушението. Той описа за претекстовете и се обърна към родителите и познатите си. Младежът призна, че е умъртвил Татяна заради несподелена обич. И също в детайли разказва по какъв начин убива и изнасилва момичето.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР