Студенти са ужасени, след като ужасна миризма на гнило в

...
Студенти са ужасени, след като ужасна миризма на гнило в
Коментари Харесай

Човешки останки във вентилационната система на американски колеж ужасиха студенти

Студенти са ужасени, откакто ужасна миризма на гнило в американски лицей се оказва от човешки остатъци.

Тялото на 36-годишния Джейсън Антъни Томпсън е открито във вентилационната система на колежа Macomb Community College, удостоверяват чиновници. Властите са били извикани да проверяват " неприятна миризма " в постройката на Центъра за театрални изкуства на колежа " Макомб " в централния кампус.

Началникът на полицията в колежа Уилям Ливънс съобщи, че " няма причина да се подозира нечиста игра " . Продължава следствието за определяне на повода за гибелта.

" На този стадий е значимо да се помни, че това е продължаващо следствие, чиято цел е да се схванат събитията. Не разкриваме самоличността на лицето, до момента в който не успеем да уведомим по подобаващ метод фамилията. Изказваме най-дълбоки съболезнования на фамилията му ", сподели началникът Ливънс.

Все още не е ясно по какъв начин Джейсън, който не е бил обвързван с колежа в Мичиган, е попаднал във вентилационната система на колежа. Бащата на две деца е забелязан за финален път от фамилията си на 25 октомври, а на 1 ноември е разгласен за липсващ от полицейското ръководство в Стърлинг Хайтс.

Rotting human body found in air vent at college after complaints of foul smell
— Mirror World News (@MirrorWorldNews)
" Джейсън беше обичан от доста хора и фамилията му претърпя доста през последния месец, до момента в който той беше в неопределеност... Джейсън беше татко на две прелестни деца - Килиан и Киара. Той беше наследник, чичо, брат, братовчед, само че най-важното е, че беше обичан от фамилията и приятелите си и ще ни липсва " , заяви сестра му Кариса на страницата GoFundMe.

Другата му сестра, Шелби, споделя, че Джейсън е липсващ от жилището ѝ. Тя написа във Фейсбук: " Никога през живота си той не е оставал без контакт със фамилията ни за повече от 24 часа, нито един път. Това е изцяло извънредно за брат ми, някой знае нещо - какво ще е нужно, с цел да проговори? "

Учениците в колежа не престават да са обезпокоени от случая, а един от тях съобщи, че е необичайно, че не е имало принуждение, а човек се е озовал във вентилационната система.

" Макомб " към момента не е изпратил никакъв имейл до студентите за това. Занятията не престават и през днешния ден, даже в моята постройка, която е обвързвана със постройката, в която е открито тялото... Не знам за какво " Макомб " към момента не се е свързал с нас, само че това е доста безчувствено от тяхна страна​ ", написа студентката Руби Бел във Фейсбук, съгласно в. " Мейл ".

Говорителката на колежа Жана М. Никол съобщи пред NBC: " Общността на колежа изрича откровени съболезнования в този сложен миг на фамилията и приятелите на господин Томпсън. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР