Студено беше тази сутрин. В София температурата падна до минус

...
Студено беше тази сутрин. В София температурата падна до минус
Коментари Харесай

Постепенно ще се затопля

Студено беше тази заран. В София температурата падна до минус 13 градуса, в Драгоман- до минус 11, във Велико Търново, Ловеч и Кнежа- до минус 10 градуса. В останалите обитаеми места температурите бяха от минус 8 до минус 3 градуса.

Следобед ще е най-вече слънчево. В по-голямата част от страната вятърът ще е слаб от запад-северозапад. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 2 и 7 градуса, в София- към 2 градуса.

В планините ще e най-вече слънчево. Ще духа сдържан източен вятър, който към края на деня ще отслабне и ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, на 2000 метра – към минус 6 градуса.

Утре вятърът от северозапад ще се усили и температурите ще се покачат още. Привечер облачността ще се усили. В сряда от север-североизток за малко ще нахлуе малко по-студен въздух. Облачността ще е забележителна и тук-там ще превали дъжд и сняг. В четвъртък вятърът още веднъж ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Облачността бързо ще намалее до слънчево време. Температурите ще се покачат и дневните в множеството региони ще са сред 9 и 14 градуса. И в петък ще е най-вече слънчево и стоплянето ще продължи. Температурите ще доближават до 18-19 градуса тук-там. В нощта против събота облачността ще се усили и в събота ще доминира облачно време. На места ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са сред 9 и 14 градуса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР