Студени и тъмни килии, следи от изтезания и много обезпокоителни

...
Студени и тъмни килии, следи от изтезания и много обезпокоителни
Коментари Харесай

Затвори под земята: Съмнения за изтезания в наскоро освободен град в Украйна

Студени и тъмни килии, следи от изтезания и доста притеснителни въпроси. Подземни затвори като този в дребния град ШевчЕнкове, не престават да бъдат откривани в освободените региони в Харковска област. Прокуратурата е почнала следствие в търсене на отговори.
Намерихме доказани доказателства за осъществени изтезания. Тук са били измъчвани цивилни жители, както и съветски дезертьори.
Роман Олександрович, прокурор

По думите на прокурор Олександрович повода за задържанията е била отвод от съдействие на Руската федерация.

Не е явен нито броят на затворените в тези подземни килии, нито тяхната орис. Но някои локални поданици са изчезнали без никой в никакъв случай повече да ги види.
Мъж, който караше колата си, сподели украинското знаме на съветските войски. Те го стопираха и създадоха изстрели във въздуха. Качиха се в колата при него и потеглиха. Не знаем къде е в този момент.
Константин

Успешната контраатака на украинската войска от началото на месеца, хвърли светлина върху това какво се е случило в Харковска област, до момента в който тя е била окупирана от съветските войски. Открити бяха не са подземни затвори.

10 дни след откриването на стотици гробове в гора в Изюм, украинската войска се натъкна на хипотетичен всеобщ гроб с над 100 тела в град покрай границата с Русия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР