Сцената със заливането с бензин и подпалването на 49-годишната българка

...
Сцената със заливането с бензин и подпалването на 49-годишната българка
Коментари Харесай

Сицилианецът, който запали българката, се смеел: Тя знаеше, че ще си отмъстя

Сцената със заливането с бензин и подпалването на 49-годишната българка от някогашния й сицилиански мъж до Джардини Наксос, Сицилия, била снимана от частна телекамера на улицата. Това станало в неделя сутринта. Според локалните медии 57-годишният Фортунато Джузепе Таормина, причинител на закононарушението, имал богато правосъдно досие – той бил разследван за физическо принуждение, тормоз, обир и бягство от домакински арест. Именно с помощта на видеозаписите карабинерите съумели да разгадаят по какъв начин е осъществено закононарушението и да стигнат незабавно до нарушителя, заяви " Български вести ".

На видеозаписите се виждал мъж, който полива някогашната си българска жена и настоящия й другар с петлитрова туба бензин. След това Фортунато хвърлил парче разпален парцал към телата на двамата. Заради жестокостта на фрагментите със запалването карабинерите отказали да ги разпространят. Според тях се виждало по какъв начин дамата пламнала като факла. Веднага след подпалването й до нея достигнали карабинерите, извикани посредством доста позвънявания на очевидци. Състоянието на българката е извънредно сериозно, тя е с изгаряния от 50% по тялото си, а 57-годишният й другар – с 30%.

Полицията още в неделя съумяла да доближи до нарушителя, който бил задържан час след закононарушението. Той живеел на метри от сектора на карабинерите в Маскали. Те видели пред жилището му мотора му, който бил още топъл поради шофирането му. Таормина бил откаран незабавно в ареста, само че изглеждал изцяло спокоен и не съжалявал ни минимум за осъщественото от него. „ Всяко заричане е обвързване. Бях й споделил, че рано или късно ще си отмъстя ”, споделил нарушителят на управляващите с усмивка, след което му щракнали белезниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР